Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Opknappen tuin" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Opknappen tuin:

Opknappen tuin

Opknappen tuin (gras, verwijderen onkruid, kale plekken behandelen)

Verwilderde tuin opknappen

Tuin van ong. 5.5m op 11m, volledig verwilderd. Deze opknappen met kunstgras. En veranda met een likje verf opfrissen.

Verwilderde tuin opknappen

Wij willen onze tuin laten opfrissen. Het achterste deel is verwilderd. Alle planten zijn grotendeels weg maar er zitten nog veel wortels en dergelijke in de grond. De oppervlakte is ongeveer een 130 vierkante meter. Dit moet opgekuist worden en waarschijnlijk nieuwe grond erover. Hierna moet er terug gras komen. De tuin is bereikbaar met een klein graafmachine van maximaal 1. 9m hoog. Er moet ook een grindpad gelegd worden van ongeveer 25 vierkante meter.

Opknappen van een verwilderde tuin

Graag offerte voor het opknappen van een verwilderde tuin.

Bestaande tuin opknappen

Renoveren en opknappen van onze tuin: voortuin met klinkers ongeveer een 73 m². Alles moet worden opgeknapt , er lopen honden in de tuin, gras moet vernieuwd worden , aparte plaats voor de kinderen etc

Tuin

Tuin opknappen van 9x10m. Nu wildernis en wil tegen volgend jaar een tuin met bijna geen onderhoud meer.

Opknappen tuin, snoeien kappen bomen

Tuin niet onderhouden. Bomen zoals populieren moeten gesnoeid worden en andere bomen, struiken gekapt of gekleind worden. Populieren liggen wel aan de straatkant en er is een elektrische leiding aanpalend.

Een klein jaar terug kochten wij een ...

Een klein jaar terug kochten wij een huis. Na het opknappen van de binnenkant is nu de tuin aan de beurt. Wij hebben echter geen idee hoe hieraan te beginnen. Wat we wel weten is dat de huidige toestand - de vorige eigenaar heeft een behoorlijk onderhouden tuin achtergelaten, maar alles is warig en een duidelijke lijn ontbreekt - te romantisch is voor ons. Wij zouden liever een strakkere en modernere tuin willen. Zowel de voortuin als het achtergedeelte zouden aangepakt moeten worden. In het totaal zo'n 10 are. Eventueel kunnen de huidige wegjes en het terras behouden blijven. Wat de aanleg betreft, dit kunnen we mits wat hulp van een vakman wel zelf, vooral het plan is van belang.