Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Opkuisen totaal verwilderde tuin" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Opkuisen totaal verwilderde tuin:

Opkuisen totaal verwilderde tuin

ik heb een stuk grond van ongeveer 25 a waar de bomen gekapt zijn maar blijven liggen . Alles is verwilderd en moet opgekuist worden en genivelleerd .

Opkuisen totaal verwilderde tuin

Opkuisen van mijn verwilderde tuin. Hij is ongeveer 350 m² groot en staat vol struiken, bomen enz. Alles moet wel meegenomen worden zoals afgezaagde bomen enz.

Opkuisen totaal verwilderde tuin

Ik heb een totaal verwilderde tuin van 5 000 m². Deze zou volledig opgekuist moeten worden. De +/- 120 bomen die er nog opstaan zouden omgezaagd en in stukken gezaagd moeten worden. Er bevindt zich ook een onbewoonbaar huisje op deze grond.

Opkuisen totaal verwilderde tuin

Graag had ik een offerte aangevraagd voor het opkuisen van een verwilderde tuin in Centrum Leuven. Het betreft een tuin van ongeveer een 50m²(ruw geschat), met zowel bomen als struiken, taken, etc. Materiaal hebben we helaas niet ter beschikking dus dit zal door de tuinman zelf moeten voorzien worden. Foto's zijn er helaas nog niet maar kunnen bezorgd worden indien gewenst.

Opkuisen totaal verwilderde tuin

Een tuin van ongeveer 50 vierkante meter totaal verwilderd, lijkt momenteel meer op een vuilnisbelt. Taak: volledig opkuisen, niet heraanleggen en alle tuinafval en andere afval wegdoen. Werken te Gentbrugge.