Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Opruimen van verwilderde tuin" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Opruimen van verwilderde tuin:

Opruimen tuin die verwilderd is

Opruimen verwilderde tuin In mijn tuin (ongeveer 10m x 5m) staan 2 bomen. Het is daar enorm verwilderd. Klimop, struiken, etc. Alles moet opgeruimd worden. Wij hebben daarvoor niet de juiste materialen.

Opruimen verwilderde tuin

In het achterste deel (ongeveer 10m x 15m) van onze tuin staan een aantal bomen. Het is daar enorm verwilderd. Klimop, struiken, etc. De bomen zouden moeten blijven staan maar al de rest moet opgeruimd worden. Wij hebben daarvoor niet de juiste materialen. Het is niet de bedoeling om dit stuk tuin opnieuw aan te leggen.

Verwilderde strook van tuin opruimen

Mijn tuin is ongeveer 18m op 14m groot! Het overgrote deel is grasperk maar er is een verwilderde boord links en achteraan met heel veel braamstruiken, klimop, verdorde buxus, scheuten van hulst en andere .... graag opkuis van deze boorden! Achteraan zou ik een tuinhuis willen plaatsen dus moet daar wel wat groen weg! Er zijn ook hier en daar nog wortels van bomen die ooit afgezaagd zijn.

Verwilderde tuin opruimen

Ik wil een stuk tuin laten opruimen om kippen te kunnen plaatsen. Er ligt heel wat rommel van takken en oude houtblokken (ongeveer 4m3). Er dienen ook een 5-tal relatief grote hulsten uitgedaan te worden. Het komt dus vooral neer op het leeghalen en opruimen, er dient geen nieuwe tuin aangelegd te worden aangezien het voor een kippenkot zal dienen. De tuin is gemakkelijk te bereiken langs het huis.

Puin en verwilderde tuin opruimen

ik heb een grote tuin, ongeveer 1200 m², ik wil deze laten opruimen, volledig leeg halen, er staat een keine schuur, en achter de schuur een hoop afvalhout. Eventueel gelijk trekken van de grond.

Puin en verwilderde tuin opruimen

Voor een cliënt ben ik op zoek naar iemand die een achtertuin zou willen opruimen. In de tuin ligt grof vuil zoals brikken en grote platen. De tuin is iets groter dan 650 m² en het is de bedoeling dat het grof vuil wordt opgeruimd en meegenomen. Het is niet de bedoeling dat de tuin zelf in orde wordt gemaakt (gras maaien,...), het is enkel de bedoeling om het vuil op te ruimen.

Puin en verwilderde tuin opruimen

Tuin ongeveer 20/25 op 10m is al jaren niet meer aan gewerkt. Bomen die omgevallen zijn, onkruid, schuurtje moet weggehaald, er liggen wat tegels die wegmoeten. De tuin is volledig verwilderd en moet opgeruimd worden.

Opruimen verwilderde tuin

Tuin van om en bij de 200 vierkante meter. Al jaren verwaarloosd wordt. Bramen moeten weg, bomen moeten gesnoeid worden en de tuin in het algemeen moet proper gezet worden.