Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Opruimen verwilderde tuin" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Opruimen verwilderde tuin:

Opruimen verwilderde tuin

Tuin van om en bij de 200 vierkante meter. Al jaren verwaarloosd wordt. Bramen moeten weg, bomen moeten gesnoeid worden en de tuin in het algemeen moet proper gezet worden.

Opruimen van verwilderde tuin

Tuin is ongeveer 500 m² en vergt een grondige opkuis incl. opruim van één dennenboom, deze moet uitgedaan worden. Gras inzaaien, tuinhekje plaatsen. Hagen moeten ingesnoeid worden (6 meter hoog), heel wat planten die weg moeten, laurierhaag die opgekuist moeten worden, zou tot op de grond ingezaagd moeten worden. Vooraan staan hagen die stuk zijn vanwege de droogte van vorig jaar.

Opruimen verwilderde tuin

Oud pand met een verwilderde tuin die onder handen moet genomen worden. Struiken en bomen, alles moet aangepakt worden. Oppervlakte ken ik niet vanbuiten, maar het is een grote tuin.

Puin en verwilderde tuin opruimen

Tuin is zwaar verwilderd, klimop op de buitenmuren. Tuin: Achtertuin van rijwoning.

Opruimen verwilderde bouwgrond

Op een te bebouwen grond staat een bouwvallig tuinhuis op en er ligt puin. Ik zoek iemand die de grond kan komen opruimen en alle afval kan meenemen. Er staat ook een dennenhaag die moet verwijderd worden.

Tuin onderhouden

Een verwilderde tuin opruimen Vorig jaar zijn wij begonnen met bouwwerken aan ons huis. Hierdoor ligt onze tuin vol met bouwafval (puin en hout). Daarbij komt nog dat de tuin overwoekerd begint te geraken met wilde braam. Wij vrezen dat de tuin vroeg of laat door ongedierte zal bevolkt worden. De werken zouden voornamelijk moeten bestaan uit het opruimen van het afval en het vernietigen van de braam.

Opruimen verwilderde tuin

Opruimen van verwilderde tuin. klimop, braam, verschillende struiken, kleine bomen. perceel van -/+ 400m².

Verwilderde tuin opruimen en afbreken van serre

Opruimen van een tuin (10m breed x 25m diep) Deze tuin is verwilderd en er staat een oude voliere en een hok op. Geen hoge bomen, wel heel wat struikgewas. Eventueel ook een aparte offerte voor de afbraak van een serre (ca 8m lang en 2,5 meter breed) Deze serre werd gebruikt voor het kweken van cactussen.