Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Plaatsen draadafsluiting" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen draadafsluiting:

Tuinafsluiting plaatsen

In de achtertuin staat momenteel een draadafsluiting. Deze zou moeten verwijderd worden en een nieuwe zou moeten geplaatst worden. De afsluiting moet geplaatst worden net naast een gracht. Ik twijfel uit 2 soorten afsluitingen: 1. een afsluiting met betonnen palen en houten latten tussenin zodat er geen inkijk is 2. een afsluiting met draadpanelen. Het zou de bedoeling zijn dat ik later lamellen plaats in die draadpanelen . De draad die op heden aanwezig is zou ikzelf kunnen verwijderen. De palen niet. De lengte voor de afsluiting is ongeveer 10 m en graag had ik de afsluiting ongeveer 1.80m hoog gehad.

Draadafsluiting plaatsen

Draad afsluiting 1m50 hoog met topbuis op betonnen voeten met platen van 40 cm hoog er tussen 20 meter lang.

Draadafsluiting plaatsen en sparren uitdoen

We wensen 27m draad met matten, op een hoogte van 2 m hoog en met betonplaat. Daarnaast willen we ook onze sparren laten uitdoen en wegdoen. Gelieve het tuinafval mee te nemen. Afval meenemen.

Steenkorven + draadafsluiting plaatsen

1) Ongeveer 60 m draadafsluiting. Er staan reeds betonnen L-profielen. Kleur: zwart; met bovenbuis. Eén stuk is 40 m lang en dan haaks daarop een stuk van ongeveer 20 m. 2) Ongeveer 6 m schanskorven met metalen steunpalen plaatsen. Geen fundering aanwezig. Moet in bloembak komen. Enkel grond aanwezig. Best is misschien ter plaatse eens afspreken om te kijken hoe en wat ....

Plaatsen afsluiting

Verwijderen bestaande betonplaten en draadafsluiting. In de plaatsen een afsluiting in hout of betonplaten. Het gaat om 7 meter op 8 meter en een hoogte van max. 1m80.

Plaatsen draadafsluiting

Plaatsen van draadafsluiting mat bovenbuis, betonplaat en zichtbreeknet voor een lengte van 30m en een hoogte van 2m.

Plaatsen draadafsluiting

Wij willen graag onze tuin afwerken met draadafsluitingen, liefst panelen. Deze dienen 1.80 hoog te zijn. De omtrek van onze tuin is 81m. Het is een nieuwbouw. De omheining zou moeten geplaatst worden rond juni 2020.

Plaatsen draadafsluiting

Het is een draad van 1m60 hoog met bovenbuis 1hoek en een schuin stuk van 1m90 ipv hoek van 90 gr. 43m totale lengte