Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Plaatsen van draadafsluiting" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van draadafsluiting:

Bekaert draadafsluiting plaatsen

Bekaert tuinafsluiting van 35m x 1.8m plasitor zwart en betobokaal plaatsen. Afwerken met ericamatten zwaar. Bestaande afsluiting van betonpalen en groene draad van 1.2m hoog verwijderen. Afval afvoeren.

Draadafsluiting plaatsen

Nieuwbouw bedding volledig proper en vlak. Graag 30 meter draadafsluiting, hoogte 1,8 meter. En 29 meter scherm met betonplaat, eveneens 1,8 meter hoog.

Draadafsluiting op weide plaatsen

Draadafsluiting van 1ha plaatsen. Graag ook 2 linten met stroomdraad.

Plaatsen van draadafsluiting met bovenbuis

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis 180 cm hoog en 28 meter lang geplaatst.

Houten afsluiting plaatsen

Afsluiting tussen twee percelen: langs het huis 19 m draadafsluiting in zwart met bovenbuis (1,80 m hoogte) om eventueel klimop tegen te laten groeien. Aansluitend +/- 6 m plankenwand in hout of composiet (zwart) die tot 2 m boven maaiveld komt. Liefst dan nog een poort in hetzelfde materiaal 1,80 m hoog en +/- 3 m breed.

Composiet afsluiting plaatsen

Ik zou graag een afsluiting laten plaatsen. Liefst composiet. Er zou ook een betonnen ondergrond moeten voorzien worden. 17,3 meter vanuit de paal van de poort en dan vanuit de hoek 24,5 meter tot aan de draadafsluiting van de buren.

Houten tuinschermen laten plaatsen

Het betreft een houten schutting in combinatie met betonnen platen van onder en betonnen palen. U-vorm 46 m in totaal en 1,80 meter hoog. Momenteel is er nog een draadafsluiting met aan de ene kant beton en de andere kant niet, dit moet verwijderd worden.

Draadafsluiting plaatsen

Tuinafsluiting van 15-20m plaatsen.