Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Plaatsen van een draadafsluiting met betonnen onderplaat" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van een draadafsluiting met betonnen onderplaat:

Plaatsen van een draadafsluiting bij nieuwbouw

Plaatsen van een draadafsluiting met betonnen onderplaat van 20 cm rond een nieuwbouw. In totaal gaat het om ongeveer 45 meter en een hoogte van in totaal 2 meter. Inclusief 2 poorten. Een met een breedte van 1.2 meter. De andere is een dubbele poort van 2 meter.

Tuinafsluiting plaatsen

wij verhuizen begin september naar een nieuwe woning. Het betreft een woning met een grondoppervlakte van om en bij de 1700 m2. De Tuin is reeds gedeeltelijk afgesloten (draadafsluiting), maar nog niet volledig. Wij hebben een hond en twee katten en zouden graag hebben dat de achtertuin volledig afgesloten kan worden, zodat onze dieren daar vrij kunnen rondlopen zonder dat we bang moeten zijn dat ze de straat gaan oplopen. Hiervoor zal langs weerszijden van de woning waarschijnlijk nog een extra stuk afsluiting geplaatst moeten worden van (langs weerszijden) de woning naar de afsluiting van naar ik schat een 5-tal meter. Wat de meest praktische oplossing is, laten we eigenlijk over degene die afsluiting wil / kan plaatsen.

Draadafsluiting plaatsen

Ik wil een draadafsluiting rond mijn tuin met betonnen onderlaag. 20 meter.

Plaatsen van een draadafsluiting met betonnen onderplaat

Plaatsen van een metalen tuinafsluiting van ongeveer 15 meter lang en met een hoogte van 1m80. Graag eentje met betonnen onderplaat plaatsen. Momenteel houten tuinafsluiting die verwijderd dient te worden.

Draafafsluiting zonder bovenbuis plaatsen

Op zoek naar een vakman om een draadafsluiting te plaatsen. Dit voor 10 lopende meter achteraan de tuin. Er moet naast de woning ook nog een klein stuk worden gezet met een klein poortje. Liefst een draadafsluiting zonder bovenbuis.

Draadafsluiting plaatsen

Weide van 50m op 80m af te sluiten met draad. Hoogte van 180-200 centimeter. Ingang af te sluiten met een poort. Voor de poort - daar moet zeker een paard tussen kunnen.

Draadafsluiting zetten

2 Metalen tuinafsluitingen van 18m x 1.5m en 12m x 0.8m met bovenbuis plaatsen. Betonnen onderplaat reeds aanwezig. Afsluiting van 18m moet kunstgras tegen geplaats worden.

Draadafsluiting plaatsen

30 lopende meter, 2 meter hoog met 1 hoek.