Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Plaatsen draadomheining en poort" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen draadomheining en poort:

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van een zwarte draadomheining rond een nieuw speelplein. Het gaat om 30 meter omheining met 2 poorten met slot. Er zou 1 stuk van +-2 meter moeten open kunnen voor de lift van de glazenwassers. Hoogte 2m met paal. geen beton.

Afbraak oude draadomheining en plaatsing nieuwe omheining

Afbreken oude draadomheining van ong. 30m x 1.8m met betonplaten en -palen. Nieuwe omheining plaatsen, ongeveer dezelfde als ervoor.

Betonnen omheining plaatsen

Betonnen omheining installeren van 60 lopende meter en met een standaardhoogte, dus ik denk ergens tussen 1m50 a 1m80. Er staat een oude draadomheining, maar die mag blijven staan.

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

Oude bestaande draad vervangen door nieuwe afsluiting van hoogte tussen 1 en 2 meter. Liefst een nieuwe draadomheining met bovenbuis, het gaat om een 80-tal lopende meter.

Omheining in draad met onderaan beton

Plaatsen 47 m zwarte draadomheining. Halfweg ook poortje.

Plaatsen zwarte draadafsluiting

Wij willen graag een omheining laten plaatsen en deze dient sterk genoeg te zijn voor onze hond. We dachten aan zwarte draadomheining. Het gaat over 50 meter die een hoogte van 1m80 moet hebben. De tuin is op dit moment leeg, er staat geen oude omheining die weg moet.

Draadomheining met bovenbuis en beton plaatsen

Het betreft een draadafsluiting van 180cm hoog met bovenbuis en betonnen lat onderaan. In de kleur zwart. Dit geheel eenzijdig van 77m alsook achteraan de tuin met een breedte van 18m waarin een poortje zou moeten geplaatst worden.

Tuinafsluiting uitdoen en nieuwe draadafsluitin plaatsen

De omheining van voor moet afgebroken worden en een nieuwe omheining geplaatst worden. Gaat om 6 lopende meter. Liefst hekken met een groen bedekking voor de privacy. Draadomheining.