Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Plaatsen keerwanden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen keerwanden:

Betonnen afsluiting plaatsen

Het gaat om 70 lm omheining ban 1.80 hoogte geplaatst op betonnen keerwanden ( 30 lm) De overige meters gewoon in de grond.

Plaatsen keerwanden

Plaatsen van keerwanden op scheidingslijn om hoogteverschil van 50 cm op te vangen. keerwanden op 18 m.

Keerwanden plaatsen voor in de tuin

Plaatsen van L elementen over een lengte van 26 meter. Afmetingen elementen : 60 x 50 x 40 cm. Elementen dienen enkel geplaatst te worden met graafmachine voorzien van klem, voorbereidende werken voor stabiele ondergrond reeds gedaan.

Betonnen keerwand plaatsen

Betonnen keerwanden plaatsen van 100 x 50 x 75 cm. Dit voor een lengte van 20 meter.

Tuinomheining + keerwanden voor gracht plaatsen

Onze tuin moet rondom omheind worden met onderaan een betonnen plaat met daarboven een groene gekruiste draad van zo’n 150cm hoog (incl plaat ongeveer 170-180cm hoog) en dit over een totale omtrek van ongeveer 60 lopende meter. Het plaatsen van een keerwand naast onze oprit die aansluit op een gracht met daarnaast een open veld. Het zou over ongeveer 20 lopende meter gaan met mogelijks nog andere stukken die moeten gedaan worden..

Draadafsluiting plaatsen

Voor achterkant tuin - 10 meter breed - sluit aan 1 kant aan op een bestaande Bekaertpaal 1. 80 hoog - andere kant niks met dwars erop een haag - er staan L-vormige keerwanden in de grond (achterbuur zit 50 cm dieper) waarop de palen gemonteerd kunnen worden - kleur antraciet . Nu staat er nog niks enkel keerwand.

Composiet afsluiting plaatsen

Afsluiting te plaatsen op betonnen keerwanden ,+/_ 80 meter, nieuwbouw, met kraan bereikbaar.

Plaatsen van 3 keerwanden in beton en opvullen aarde

In onze tuin zitten we met een hoogteverschil van ongeveer 1,5 m die nu momenteel opvangen wordt door een steil hellend vlak. Graag hadden wij dit voorzien van keerwanden. Afmeting: breedte ongeveer 15 meter, twee zijkanten telkens 15 meter.