Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Plaatsen van leibomen of een houten tuinconstructie met beplanting voor privacy" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van leibomen of een houten tuinconstructie met beplanting voor privacy:

Plaatsen van leibomen of een houten tuinconstructie met beplanting voor privacy

Leibomen of andere om inkijk in de tuin te minimaliseren. Onderhoudsvriendelijke planten over een lengte van 20 meter die ook in de winter blad houden. Andere optie is een houten constructie op maat met daar een 2 à 3 meter beplanting op.

Plaatsen leibomen

Ik wil 29 meter leibomen laten aanplanten. In 1 rechte lijn. Kan gemakkelijk gebeuren met kleine kraan. Hoogte onderste lijn 2meter hoogte bovenste lijn 4,3 meter. Bomen moeten blijvend groen zijn. Bladhoudend dus. De bomen mogen al vrij volle kruin hebben. De werken moeten kwalitatief gebeuren.

Plaatsen leibomen

Ik wil graag leibomen laten plaatsen in onze achtertuin. Graag van het type vol scherm. De bomen komen in een L vorm 10m + 4m. Voor het korte stukje van 4m zal er kunstgras moeten verwijderd worden. Hiervoor moeten er ook weer boordstenen worden geplaatst.

Plaatsen leibomen

Ik zoek iemand die leibomen kan plaatsen, bladhoudend over een lengte van 20 meter recht op recht. ( bij bespreken kan een evt nog een extra 20 meter bijkomen). Graag ook iemand die onderaan ook een mooie bladhoudende haag of schutting kan plaatsen. We hebben een enorme inkijk van een frituur net naast ons, waarbij ze de gezamenlijke haag op de scheidingslijn hebben uitgehaald, en een grote rode neonverlichting geplaatst die recht in onze kamers schijnt. Ik wil dus alles MAXIMAAL aan hun zicht onttrekken.

Leibomen aankopen en plaatsen

Ik zou graag 2 leibomen kopen en deze laten plaatsen in mijn tuin voor inkijk te beperken. k zoek iemand die deze kan aankopen en correct plaatsen.

Leibomen planten voor privacy

Ik zou in mijn tuin leibomen willen plaatsen over een lengte van vijftien meter, dit ter bescherming van onze privacy. Liefst bomen met weinig onderhoud en ook in de winter groenblijvend blad. Hoogte stam ca 2 meter, hoogte rek ongeveer 80 cm (totale hoogte dus ca 2,80 meter).

Leibomen en tuinhuis plaatsen

Wij zoeken iemand om leibomen (etages) te plaatsen in onze tuin. Klein stadstuin 6 m op 10 m lang ook indien mogelijk tuinhuis (reeds aangekocht ) te plaatsen

Plaatsen leibomen

Ik wil 4 leibomen laten plaatsen en 3 palen + tussen de palen draad of houten latten. Totale lengte is 6 m en de hoogte komt uit op 280 cm. Graag reactie en een prijsofferte. Ik help mee met het plaatsen.