Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Plaatsen omheining" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen omheining:

Plaatsen van betonnen omheining

Wij willen graag achteraan in onze tuin ongeveer 7 meter, volledig recht een nieuwe omheining. Ongeveer 180 of 200 cm hoogte.

Betonnen omheining plaatsen

Betonnen omheining installeren van 60 lopende meter en met een standaardhoogte, dus ik denk ergens tussen 1m50 a 1m80. Er staat een oude draadomheining, maar die mag blijven staan.

Aanleggen tuin en voortuin

Tuin aanleggen met pad naar poortje achteraan tuin is ongeveer 140 m2. Achteraan omheining plaatsen met poortje.. voorzien van struiken ook fruitstruiken. Gras Voortuin pad verbreden en aanleggen met planten en of gras ongeveer 18 m2. Is nieuwbouwwoning.

Betonnen afsluiting plaatsen

We zouden graag een betonnen omheining willen van ongeveer 30 lopende meter en een hoogte van 1 meter 80.

Houten omheining plaatsen

Tuinafsluiting van ongeveer 15 meter. Tuinschermen in geïmpregneerd hout, betonpalen met daartussen houten panelen. Momenteel staat een omheining met lamellen maar die is op 3 jaar tijd reeds 2 keer vernieuwd wegens stormschade en nu voor de 3de keer kapot.

Omheining herstellen

Het herstellen/vervangen van onze omheining, gaat om ongeveer 70 tot 80 lopende meter en hoogte van 2 meter. Palen dienen vervangen te worden, verstevigd in beton, nieuwe draag plaatsen,...

Houten afsluiting zetten

Enerzijds gaat het om een zijscheiding die we gaan delen met onze buren. Dit gaat om 15 lopende meter en zou 1, 80 meter hoogt moeten zijn. Anderzijds gaat het om onze achterzijde van 6 lopende meter alsook 1, 80 meter hoog waar we eveneens een omheining laten plaatsen. Daar is ook een poort aanwezig, maar dit dient vervangen te worden. We verkiezen betonpalen met daartussen houten panelen of planken.

Tuinomheining plaatsen

Bestaand draadhekwerk van 38 lopende meter is beschadigd. Hoeft niet per se hetzelfde te zijn mag ook hekwerk van betonnen palen met geïmpregneerd hout zijn. Momenteel is het een hoogte van 1,80 meter maar de nieuwe omheining mag ook 2 meter hoog zijn.