Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Plaatsen omheining tuin" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen omheining tuin:

Plaatsen van omheining

We willen een tuinschutting plaatsen met betonnenpalen met daartussen (horizontale) planken in (tropisch) hardhout. Gaat om ongeveer 28 lopende meter en graag een hoogte vna 2 meter. Momenteel is er een lage draad aanwezig, maar deze kunnen we zelf verwijderen.

Plaatsen betonnen afsluiting

Het zou gaan om 34 lopende meter zonder hoeken gewoon recht met 3 verschillende hoogtes. Omheining in 3 verschillende hoogtes starten bij hoogst mogelijk (2.40m). De afsluiting doen we zelf weg.

Betonnen afsluiting plaatsen

Wij willen onze houten afsluiting vervangen door een betonnen. Afmetingen van de 3stukken zijn 15,8m, 13m en 8,3m op 2m hoogte. Deel van de oude omheining moet weg gehaald worden.

Omheining plaatsen met houten panelen

In bijlage een beeld van mijn huidige panelen langs de linker buur. Graag had ik deze ook gehad langs de rechter zijde. Het gaat over ongeveer 18 meter. . ook zou de sparren en appelboom moeten verwijderd worden.

Omheining tuin plaatsen

Wij hebben juist gedaan met de renovatie aan ons huis. Nu moet de omheining komen. Deze zou aan de zijkanten +/- 2m hoog (+ 20lopende meter) moeten zijn en achterzijde +/- 3m hoog.(+ 10 lopende meter). Graag beton platen met structuur.

Composiet afsluiting plaatsen

Composiet omheining 1,8 meter hoog, naast de oprit over de lengte van het huis. Vanaf de voorkant aan het huis tot aan straat tussen de 60 cm en 1 m hoogte. Totale lengte is ongeveer 25/30 meter. Momenteel liggen er klinkers op de oprit, hierop zou de omheining dan moeten komen te staan.

Omheining plaatsen

Wij willen graag een wisselwerking tussen houten panelen en steenkorfschermen om onze tuin aan de straatkant af te bakenen. Het gaat om ongeveer 25 meter en we zouden het graag 1,80 à 2 meter hoog willen. Extra vraag is of ze of L-profielen kunnen geplaatst worden.

Tuinafsluiting plaatsen

Graag hadden wij in onze tuin de linker en rechterkant laten afsluiten door hekwerk. De achterkant is reeds afgesloten . Het gaat om ongeveer 10 en 4 meter, een hoge omheining - 2m