Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Plaatsen van een schutting met hout en betonnen palen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van een schutting met hout en betonnen palen:

Houten afsluiting plaatsen

Leveren en plaatsen van 15 houten panelen van l=1,80m x h=1,80m en 5 panelen van l=1,80m x h=0,90m, incl opbraak en verwijderen van bestaande houten schutting. De panelen dienen van goede kwaliteit te zijn en moeten minstens 10 a 15 jaar stand te houden. Ze mogen indien beschikbaar ook een hoogte van 2,00 meter hebben, al naargelang de beschikbaarheid.

Houten omheining met betonpalen plaatsen

De huidige schutting bestaat uit houten palen en tussen werk maar is aan vervanging toe. Het gaat over 35m lengte en een hoogte van 2 meter. De nieuwe omheining mag een zijn met betonnen palen en houten panelen ertussen. Halfopen bebouwing waarvaan zeker 25m rechtuit zal geplaatst worden. Zelf zullen wij de oude schutting weghalen.

Houten afsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting vervangen. Met betonnen palen ter versteviging. Huidige schutting afbreken en wegvoeren. Afmetingen zijn 26m lang en 1.8m hoog. Ook klein poortje installeren.

Wilgentenen schutting plaatsen

Levering en plaatsing (ter plaatse vlechten) van wilgentenen schutting van 21 meter x 2 meter.

Plaatsen tuinafsluiting

Het betreft een recht stuk van 17 meter breed en. De oude schutting is omgewaaid, waaronder een bankje met rozenboog. Ik weet nog niet of ik weer een houten schutting wil laten zetten of een draadafsluiting. Ofwel het houtwerk incl. plaatsing, de rozenplant zelf is nog intact dan zouden we voor een hoogte van 1,80 meter. Of een zwarte draadafsluiting met gevlochten PVC linten met bovenbuis dan zouden we het 1,70 meter hoog willen.

Houten afsluiting plaatsen

Plaatsen van houten schutting met betonplaat eronder ongeveer 10 meter en een betonnen scheidingswand van 10 meter ongeveer 80 of 60 cm hoogte.

Afsluiting plaatsen

Momenteel staat er een houten schutting die verwijdert moet worden idem met de palen die in de grond staan verankerd in beton. Er staan 3 schuttingen, een van die schuttingen staat 45° gedraaid tov de andere. De schuttingen lopen trapsgewijze naar beneden. De grootste schutting is 1,8m op 2m groot. De 2 andere schuttingen zijn 1 à 1,2 m breed en respectievelijk 1,60 en 1,20m hoog. Het is de bedoeling de oude schutting door de aannemer te laten uitbreken en er een nieuwe in de plaats te zetten.

Betonschutting plaatsen

Betonschutting plaatsen van 25m x 2m met houtnerf relief. Huidige schutting zijn 25j oude coniferen die worden afgezaagd.