Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Plaatsen van een schutting met hout en betonnen palen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van een schutting met hout en betonnen palen:

Plaatsen van een schutting met hout en betonnen palen

Bestaande betonnen schutting afbreken. Nieuwe schutting plaatsen. Beton + houten planken, horizontal. De (stads)tuin is plus-minus 30 m lang en 5 m breed, dus 65 m schutting. Geen poortje.

Vlonder en schuttingdelen in composiet maken

Ik wil mijn bestaande vlonder bij de vijver laten uitvoeren in composiet (model als bestaand) Hetzelfde geldt voor de schutting tussen woonhuis en erfscheiding (2 delen van 1,8m met 1m tussenruimte waarboven een rozenboog, evt. later te plaatsen poort in de tussenruimte, deze hoeft niet meegenomen in berekening)

Houten afsluiting plaatsen

We zijn op zoek naar een wilgentenen (ter plaatsen gevlochten in stuk) schutting van 15 lopende meter en 2 meter hoog. Het betreft een recht stuk zonder bochten en onderbrekingen. De bestaande draadafsluiting van 1m hoog dient ook verwijderd te worden.

Betonpalen met hout als afsluiting plaatsen

Tuin is 8 op 30 m de schutting moet vernieuwd worden en eventueel ook een tuinhuis plaatsen. Naderhand zou ook de rest van de tuin, voornamelijk beplanting, onder handen moeten genomen worden. Oude betonnen afsluiting afbreken.

Composiet schutting plaatsen

Graag zouden we onze schutting willen veranderen naar een composiete schutting. Lengte 12m70 en hoogte van 1m80 of 2m.

Afbraak en plaatsing tuinafsluiting

De foto is genomen vanuit de tuin van de buur, omdat aan onze kant er een haag voor de afsluiting staat en je dus een minder goed zicht hebt op de schutting. De lengte van de schutting is +/-20m. 1) het plaatsen van een houten schutting (eventueel met betonpalen of metalen palen), Hoogte 180 a 200 cm 2) het verwijderen van de bestaande schutting, indien jullie dit kunnen uitvoeren

Houten afsluiting plaatsen

Het gaat over ongeveer 10 lopende meter en 6 lopende meter schutting plaatsen Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout

Schutting plaatsen

Wij zouden graag tuinomheining laten zetten; Vakman moet komen meten alsook bespreking soort materiaal.