Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Plaatsen sierhekwerk met automatische poorten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen sierhekwerk met automatische poorten:

Plaatsen sierhekwerk met automatische poorten

Graag zouden wij een hek rond ons bedrijf willen laten plaatsen met 2 automatische poorten. Gaat om ongeveer 70 à 100 meter en graag een hoogte van 1,80 meter.

Sierhekwerk plaatsen

Een mooi metalen sierhekwerk van 4,85 m en 2m die een hoek vormen. Totale hoogte 1,70 m. Verhoogd van een laag betonmuur. Oud gebouw .Gezamenlijk koer glv-1ste verdieping. De werken kunnen uitgevoerd worden wanneer de buurman zijn trappen heeft laten plaatsen.

Sierhekwerk plaatsen

Vakman voor plaatsen van een metalen sierhekken aan de voorkant van het huis.Momenteel is dit in het hout.(6×2m.+40 cm.) Alsook een bijpassende metalen poortje voor de 2 garages (6 m.) Deze moeten niet hoger dan 1 meter zijn.

Sierhekwerk plaatsen

Vakman voor het plaatsen van een wilgenschutting van 17m lang en 2.5m hoog

Sierhekwerk plaatsen

Op bestaand muurtje van 18m moet een sierhekwerk komen van 90cm hoog en een dubbele draaipoort van 4m breed die ongeveer 150 cm a 180 cm hoog is.

Sierhekwerk plaatsen

Sierhekwerk 1m30 hoog te voorzien op een bestaand muurtje over een lengte ongeveer 16m. Ter vervanging van een haag.

Betonnen afsluiting plaatsen met sierhekwerk en twee poorten

Er staat niks van afsluiting : Graag betonplaten met structuur (hout look) 1 kant 25,90 meter (eventueel beide kanten in hout look) en 1 kant (kant oprit, dus rekening houden met aflopend naar straat toe om aankomend verkeer te zien) 31 meter. Een sier hekwerk 20 meter met 2 poorten (aan oprit,garage +- 4 meter),(naar voordeur +-1,85)

Metalen afsluiting plaatsen met poort

Sierhekwerk plaatsen er zijn twee hoeken en een voorzijde : twee zijkanten en een voorkant moeten worden afgesloten. Afmetingen : 4 meter zijkant ,16 meter voorkant , 4 meter voorkant, en een poort van 3 meter. Er moet niks verwijderd worden.