Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Plaatsen tuinafsluiting" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen tuinafsluiting:

Tuinafsluiting plaatsen

Ik wil twee panelen in hout plaatsen met onderaan betonplaatje ongeveer 6 m en een hoogte van 1 meter 80.

Plaatsen van tuinafsluiting met poortje

Ik zou graag volgende zaken laten uitvoeren : 1/ draadafsluiting met betonplaat + bovenbuis Gewenste kleur :Zwart Totale lengte :16m Gewenste hoogte : draad + bovenbuis 160cm rechte lijn zonder hoeken 2/ klein stukje draadafsluiting + tuinpoortje naast huis: Draadafsluiting met bovenbuis van 200 cm hoogte in totaal: 2m breed met tuinpoort met enkele vleugel van 1 m breed en ong 195cm hoog met cilinderslot en sleutel

Tuinafsluiting zetten

Wij willen onze achtertuin laten omheinen met staalmatten. Het gaat om ongeveer 16 meter incl. Een poortje. En ook het plaatsen van een grote poort aan de zijkant van het huis.

Plaatsen tuinafsluiting

Voor een tuin van 16m diep willen we 8 houten panelen laten plaatsen of een andere oplossing voorzien voor 1 zijde vd tuin. Panelen of de andere afsluiting moet 1m80 hoog zijn, maar eerst moet een oude stenen muur worden afgebroken.

Tuinafsluiting in padoek plaatsen

Ik wil mijn tuin afscheiden van de buren met een Padoeken afscheiding met palen en planken. Dit voor 20 meter lang en 2 meter hoog.

Houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Vakman nodig voor plaatsing van een tuinafsluiting met houten panelen en betonpalen ertussen. Totaal 20 lopende meters. Drie zijden.

Tuinafsluiting hout met beton plaatsen

Betonen palen en houten afsluiting ongeveer 50 lopende meter. Hoogte mag tussen de 1,80 en 2,20 zijn. De standaardhoogte dus. Er staan nog struiken, maar die haal ik zelf uit.

Tuinafsluiting in geïmpregneerd hout plaatsen

De planken van het type onder druk geïmpregneerd tot in de kern, de betonplaten aan beide zijden glad en bovenaan de plankenschermen graag een eindplank zonder groef. In totaal een omheining van 17.4 m (roze zone) en 5.6m (blauwe zone). Afbreken bestaande draadafsluiting en toebehoren nemen wij voor onze rekening.