Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Plaatsen van weideafsluiting" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van weideafsluiting:

Plaatsen van weideafsluiting

Prikkeldraad weideafsluiting van 3 x 40m x 1.2 plaatsen. Simpele poort van 3m breed voorzien in 1 zijde.

Plaatsen van weideafsluiting

Weideafsluiting met palen en prikkeldraad plaatsen rond weide van <80are. Graag 2 rijen prikkeldraad en palen 3-4m uit elkaar. Afsluiting achteraan reeds aanwezig. Vooraan hek plaatsen van 5m breed.

Weideafsluiting plaatsen

Weideafsluiting voor paarden in ursusdraad met houten palen en met een afsluitbare poort over een lengte van 33,5 meter plus herstellen en vernieuwen van bestaande identieke afsluiting over 100 meter. Ook moet er een nieuw nachthok voor dieren komen van 3,5 x 9 meter ter vervanging van het bestaande hok met dezelfde afmetingen.

Houten weideafsluiting plaatsen

Zwarte draadafluiting 1m hoog, voorzien van betonnen plint onderaan en bovenbuis. In totaal ca. 93 lopende meter. Optioneel weideafsluiting voorzien.

Weideafsluiting plaatsen

Er is een bestaande afsluiting die moet afgebroken worden. Palen zitten afgebroken in de grond. Afmeting zo n 250 lopende meter. Terug een volledige houten weideafsluiting plaatsen.

Weideafsluiting plaatsen

Het gaat over een 410 lopende meter verdeeld over 3 aaneenpalende weides. Hoogte 1,20 of 1,40 cm ( Schapen en Alpaca's ) Ursus draad halfzwaar met kastanje of Acacia palen.

Weideafsluiting plaatsen

Weide 5000m² omheinen met houten palen +ursusdraad+schrikdraad.

Weideafsluiting plaatsen

Houten weideafsluiting plaatsen. Afstand van 10 lopende meter en hoogte van 1m50.