Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Plaatsing garage Cambridge" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsing garage Cambridge:

Plaatsing garage Cambridge

Garage Cambridge 3.2m x 5.35m plaatsen. Inclusief dak en stormbeveiliging. Betonnen ondergrond is reeds voorzien.

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen draadafsluiting met doek hoogte twee meter lengte 22.50 meter lang en zou graag nog een poortje ( 1 meter breed en 1, 80 meter hoog) laten plaatsen om gemakkelijk naar mijn garage te gaan mee in hetzelfde materiaal als de omheining afbraak doen we zelf oude schutting dus alleen plaatsing. Ik ben juist nog aan het twijfelen of ik betonnen palen wil en een betonnen onderstuk. Zo ja, dan zou ik het poortje ook in dezelfde stijl willen. Ik zou dit graag bespreken met de vakman. Of metalen draadpanelen als dit mogelijk is.

Betonnen afsluiting plaatsen

Aankoop en plaatsing van afsluiting met houten schermen en betonnen muurpalen met een rabat van 2m. Onderaan in de rabat een betonnen plaat waar de houten schermen bovenop geplaatst worden. Betonpalen en betonnen plaat in antraciet. Houten schermen in Europees hardhout. De schutting dient geplaatst te worden tussen garage en huis, deze afstand is +/- 15,5 meter. Op dit moment staat er nog een houten schutting met stormschade, indien mogelijk zou deze door jullie ook afgebroken worden.

Plaatsing Bekaert omheining met bovenbuis

Achteraan ons perceel wordt onze garage verbonden via een kleine muur (bakstenen). Deze moet afgebroken worden. Vervolgens moet er een bekaert draad (zwart, met bovenbuis) geplaatst worden op de scheiding van ongeveer 8 meter. (zie foto) De hoogte ongeveer 2 meter.

Plaatsen betonnen tuinafsluiting met structuur

Ik zou graag een structuur betonnen afsluiting laten plaatsen . Het zou ongeveer 16 meter in lengte zijn en 1. 6 meter hoog. Met de hoogte kan gespeeld worden Het is in de volle grond . Ook bedoeld dat de hoek van de garage door de afsluiting in verbinding komt met een bestaande gemetselde hofmuur. Het mag ook in een ander materiaal zijn als het maar geen hout is. Te weinig tijd om te onderhouden. Gelieve ook een aantal prijzen van verschillende materialen met plaatsing door te sturen.

Plaatsing paneelafsluiting

Plaatsing paneelafsluiting , (vastgezet in beton)naast oprit, tussen vrijstaande garage en hekafsluiting lengte +/- 8 meter hoogte: 1,25 meter

Vervangen afsluiting

Door de afbraak van een garage bij de buren die ook diende als afsluiting van onze tuin, dient dit stuk vervangen te worden. Dus graag offerte voor de plaatsing door bedrijf van een draadafsluiting van 15 meter, kleur zwart, met onderaan een stuk betonplaat

Omheining en poort te plaatsen

Ik wil een deel van mijn oprit naast de haag laten afwerken met draad en dan een poort plaatsen tussen mijn veranda en de haag, zodanig dat de hond niet meer kan ontsnappen uit onze tuin. Dus van aan de muur van de garage langs de scheiding tegen de haag een draad plaatsen (ongeveer 5 m lang - 1 m 40 of zo hoog - onderkant met betonnen platen van 30 cm hoog ) en dan een poort tussen de oprit (haag) en de muur van mijn veranda. Houten of metalen poort (modern, strak zonder fantasie) ongeveer 1 m 90 breed en 1 m 40 hoog. Plaatsing van de afsluiting (omheining) in grond, de aansluiting van de poort op silex tegels die uitgeboord zullen moeten worden. Kan u mij de prijs hiervoor (incl. Plaatsing) doorgeven