Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Plaatsing van omheining voor nieuwbouw appartementsgebouw" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsing van omheining voor nieuwbouw appartementsgebouw:

Houten afsluiting zetten

25.17m omheining waarin een poort van 3m vervat zit. Aparte poort 1.43m optionaal. Verticale houtschermen met betonpalen. Plaatsing asap indien mogelijk.

Plaatsing van omheining voor nieuwbouw appartementsgebouw

Ik wil een zwarte afsluiting in metalen palen met bovenbuis, betonplaat en tennisdraad laten plaatsen. Dit rondom het perceel van het appartementsgebouw. Hoogte 2 meter. Tussen 100 à 200 lopende meter.

Betonplaten afbreken en nieuwe muur plaatsen

Minstens 13m2 omheining in rechte lijn (platen van 1m80 of 2M?) motief mag: bij voorkeur elegant of baksteenmotief. De betonnen platen moeten elk 50 centimeter hoog zijn. We willen graag een afgeronde bovenrand. 1 eindpaal nodig (hoogte boven de grond is 1m50) 6 tussenpalen (hoogte boven de grond is 1m50) Plaatsing (adres: Brandstraat 72, 9120 Vrasene) Bedoeling is dus dat er 3 panelen op elkaar gelegd worden en het bovenste daarvan een afgeronde bovenkant heeft.

Houten afsluiting plaatsen

Betreffende de plaatsing van een houten omheining. Afstand is ongeveer 10-12m. Nood aan afscheiding omwille van onze hond. Deze kruipt onder de bestaande draad door. Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout.

Steenkorven plaatsen

Levering en plaatsing van steenkorven (Hoogte: +/- 1m / Diepte: +/-20cm), en dit over een lengte van +/-30m. Opvulling met: Yellow Sun breuksteen (60-90mm). Nieuw te plaatsen als verlenging van omheining.

Betonplaten met houtstructuur plaatsen

We zijn opzoek samen met onze buren voor betonplaten omheining. We liggen met een hoogteverschil van +-50 cm en zal er eerst de plaatsing . Het zou voor een omheining zijn van +-20m Met een gewenste hoogte van 1. 8/2m hoog. Geen poortje nodig . De omheining moet dubbelzijdig zijn .

Houten omheining met hek plaatsen

Kastanje hekwerk + plaatsing kastanje poortje ongeveer 4 meter, en een meter houten hek, de hoogte graag 1.50 meter. Er moet niks verwijderd worden van oude omheining.

Kastanje omheining plaatsen

Plaatsing van kastanje afsluiting over lengte van ongeveer 35 meter. Afsluiting moet zo een 50-60 cm hoog zijn. Ook moeten er 2, ook in kastanje, poortjes komen van ongeveer een meter hoog. Er moet aan een stuk van ongeveer 2 meter nog een klein stuk huidige afsluiting worden afgebroken.