Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Plaatsing schutting en aanleg terras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsing schutting en aanleg terras:

Tuinafsluiting zetten

Levering en plaatsing van een houten schutting met beton onderaan. Het betreft hier ongeveer 70 lopende meter (op 1 lijn, van vooraan huis tot helemaal achteraan in de tuin). Er is wel ruimte om een stuk van de gracht te blijven.

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen draadafsluiting met doek hoogte twee meter lengte 22.50 meter lang en zou graag nog een poortje ( 1 meter breed en 1, 80 meter hoog) laten plaatsen om gemakkelijk naar mijn garage te gaan mee in hetzelfde materiaal als de omheining afbraak doen we zelf oude schutting dus alleen plaatsing. Ik ben juist nog aan het twijfelen of ik betonnen palen wil en een betonnen onderstuk. Zo ja, dan zou ik het poortje ook in dezelfde stijl willen. Ik zou dit graag bespreken met de vakman. Of metalen draadpanelen als dit mogelijk is.

Betonnen afsluiting plaatsen

Aankoop en plaatsing van afsluiting met houten schermen en betonnen muurpalen met een rabat van 2m. Onderaan in de rabat een betonnen plaat waar de houten schermen bovenop geplaatst worden. Betonpalen en betonnen plaat in antraciet. Houten schermen in Europees hardhout. De schutting dient geplaatst te worden tussen garage en huis, deze afstand is +/- 15,5 meter. Op dit moment staat er nog een houten schutting met stormschade, indien mogelijk zou deze door jullie ook afgebroken worden.

Wilgentenen schutting plaatsen

Levering en plaatsing (ter plaatse vlechten) van wilgentenen schutting van 21 meter x 2 meter.

Plaatsen tuinafsluiting

Het betreft een recht stuk van 17 meter breed en. De oude schutting is omgewaaid, waaronder een bankje met rozenboog. Ik weet nog niet of ik weer een houten schutting wil laten zetten of een draadafsluiting. Ofwel het houtwerk incl. plaatsing, de rozenplant zelf is nog intact dan zouden we voor een hoogte van 1,80 meter. Of een zwarte draadafsluiting met gevlochten PVC linten met bovenbuis dan zouden we het 1,70 meter hoog willen.

Afbraak en plaatsing tuinafsluiting

De foto is genomen vanuit de tuin van de buur, omdat aan onze kant er een haag voor de afsluiting staat en je dus een minder goed zicht hebt op de schutting. De lengte van de schutting is +/-20m. 1) het plaatsen van een houten schutting (eventueel met betonpalen of metalen palen), Hoogte 180 a 200 cm 2) het verwijderen van de bestaande schutting, indien jullie dit kunnen uitvoeren

Plaatsing schutting en aanleg terras

We willen onze achtertuin heraanleggen via wegdoen van planten en een boom, plaatsing van een houten schutting (30m) en aanleg terras (75m2). Terras : met tegels Schutting: houten panelen en liefst met verlichting.

Composiet afsluiting plaatsen

Plaatsing van 8m composietschermen in plaats van bestaande houten schutting. Eerste 4 meter dient nauw aan te sluiten aan terrasoverkapping.plaatsing van zonneterras uit hetzelfde materiaal van circa 16m². Alle werken dienen nog te gebeuren van nul. Ook nog geen materiaal.