Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Plan maken voor aanleg van voortuin" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plan maken voor aanleg van voortuin:

Plan maken voor aanleg van voortuin

In voortuin met hoogteverschillen L elementen plaatsen en trappen en palissades afwerken met beton en klinkers. Parkeerplaatsen en pad langs het huis aanleggen met grind. Plan voor de aanvraag van omgevingsvergunning ontwerpen. Oppervlakte voortuin : rond 50 m² Plan in te dien om een omgevingsvergunning te bekomen alvorens de werken aan te vatten.Nodig tuinarchitect.

Opfrissen bouwgrond Merelbeke

Graag uw offerte voor het verkoopklaar maken van een overwoekerde bouwgrond in Merelbeke. Kadaster plan : B567l + B567m in bijlage

Plaatsen draadomheining en poort

Omheining: 2 afzonderlijke rechte stukken: 21m+8. 5m in het zwart met betonplaat en bovenbuis, hoogte 1. 45m (kosten worden gedeeld met buurman) poort: dubbele poort 3m x 1. 45m te plaatsen tussen gevel en haaks op de te plaatsen omheining + afwerking tot op 3. 2m (eigen kost zonder buurman) Gelieve omheining en poort afzonderlijk op te maken. Afbeelding 1: stuk 21m tussen bestaande poort en het midden van de witte bijbouw. Afbeelding 2: stuk 3,2m voor poort van 3m. Afbeelding 3: stuk 8,5m tussen omheining buur en gelijk met achterzijde witte bijbouw. Foto's en plan in bijlage.

Een origineel tuinplan

In Oktober 2011 kochten wij dit huis en nu de kleine verbouwingswerken afgerond zijn zou ik graag deze zomer de tuin in orde maken. Ik zou graag een origineel en betaalbaar tuinplan of idee krijgen van een ervaren tuinman. Hoe we dan verder gaan met de uitvoering ervan bespreken we dan wel maar ik wil eerst een tof plan en een kostenberekening.

* aanleg van ruim terras + afvoer van ...

* aanleg van ruim terras + afvoer van water (tegels) * aanleg tuinpad rondop het huis (tegels) * aanleg van verharding voor tuinhuis Ik heb een plan laten maken door een tuinarchitect dat grotendeels kan gevolgd worden qua structuur en afmetingen. De werken zouden moeten gedaan zijn voor eind september omdat de opening is van mijn zelfstandige zaak. Graag hadden ik en mijn vriend ook meegeholpen waar mogelijk, om de prijs een beetje te drukken.

Tuin heraanleggen+concreet plan om hem ...

Tuin heraanleggen+concreet plan om hem mooi, kindvriendelijk en onderhoudsvrij te maken

ik ga zelf een zwembad in de tuin maken ...

ik ga zelf een zwembad in de tuin maken en daarna de tuin heraanleggen en wil er advies over van kenners en ook een plan . voor uitvoering zorg ikzelf wel .