Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuinman voor regelmatig onderhoud stadstuin" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuinman voor regelmatig onderhoud stadstuin:

Tuinman voor regelmatig onderhoud stadstuin

Mijn ouders hebben een mooie maar vrij verwilderde stadstuin en zijn op zoek naar een tuinman die op geregelde basis (bv 1x maand) het onderhoud van de tuin kan komen doen aangezien ze het zelf niet meer kunnen.

Tuin heraanleggen en regelmatig onderhouden

Wij bouwden recent een nieuwbouw in Kessel-Lo en zijn op zoek naar iemand om onze tuin aan te leggen. Het betreft een kleine grond (3 are). We zijn er zelf nog niet helemaal aan uit wat we precies willen. Dit zal deels ook van de prijs afhangen. Is het mogelijk (eventueel na eens langs te komen) om een prijs te maken van de volgende zaken (liefst apart, zodat we kunnen kiezen welke we nemen): * Gelijkleggen van het terrein (wij hebben een berg aarde achteraan in de tuin liggen momenteel) * Draadafsluiting (zwart) omheen de tuin plaatsen, met poortje vooraan. Eventueel beplanting vlak voor/op het hek om meer privacy te garanderen (iets met weinig onderhoud en wat weinig extra plaats inneemt). * Tuinscherm tussen ons terras en dat van de buren.

Regelmatig onderhoud van de tuin

Graag willen wij een vaste persoon voor het regelmatig onderhoud van de tuin: gras onderhouden (kalken, vetten, ... ) hagen scheren, ... ons totale perceeloppervlakte is 1000 m², volledig afgesloten door levende hagen. Dit zou maandelijks zijn.

Onderhoud tuin nodig

Tuin regelmatig onderhouden. Kleine werkjes in de tuin, gras afrijden, veel te snoeien hoeft niet.

Algemene onderhoud

Stadstuin - 30m op 5m Kleine snoei - algemene onderhoud - heraanleg mogelijk - regelmatig onderhoud mogelijk

Onderhoud kleine tuin

Ik ben op zoek naar een tuinman voor het regelmatig onderhoud van mijn tuin : - snoeien van struiken en planten - onderhoud gras (bemesten en sproeien tegen onkruid) - snoeien van klimop omheining - onderhoud van kleine vijver nota: vermits het hier een achtertuin betreft van een rijhuis moet het materiaal en het afval via de gang van het huis gebeuren.

Tuinman voor regelmatig tuinonderhoud

Voor onze tuin zijn wij op zoek naar een goede tuinman, een handy persoon voor regelmatig onderhoud. Dat is een tamelijk grote tuin, moet ook gesnoeid worden...en andere werken. Graag een klusjes tuinman die graag in tuinen werkt, die zelfstandig kan werken, en die het graag doet. Graag een persoon met materiaal, en die kan afvoeren. Persoon uit de omgeving.

Onderhoud van de tuin op regelmatige basis

Ik zoek een tuinman die om de 2 a 3 weken onze tuin zou kunnen werken. Het gras maaien op een terrein van 7 are (gras is nu kort tnt door mij onderhouden) en daarnaast onderhoud tvan de planten in de t uin van 2are ( de voorjaarsklussen zijn al gebeurd) Het betreft verder regelmatig onderhoud. Foto's ter beschikking.