Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Schutting in composiet schermen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Schutting in composiet schermen plaatsen:

Composiet schutting plaatsen

Graag zouden we onze schutting willen veranderen naar een composiete schutting. Lengte 12m70 en hoogte van 1m80 of 2m.

Afsluiting in composiet zetten

Ik wil graag een scheiding laten plaatsen. We hadden graag composiet gehad vanwege het onderhoudsvriendelijk karakter. Schutting moet hoog genoeg zijn en de lengte is 10 meter.

Plaatsen composiet tuinschermen

Plaatsen van tuinscherm in composiet. Uitbreken van de bestaande schutting zal door ons zelf gebeuren. Het gaat hier over ± 10 meter die moet geplaatst worden. De gewenste hoogte is 1,5.

Afsluiting in hard hout of composiet plaatsen

Onze schuttingen zijn omgewaaid deze winter door de vele windvlagen, en zou graag een (betere) schutting laten plaatsen dan degene die er voorheen stond. Waren houten schuttingen met houten palen, graag zou ik of beton palen met daartussen houten panelen, of composiet afsluitingen laten zetten. Afmeting : 15 lopend emeter

Schutting in composiet schermen plaatsen

Verwijderen van draadomheining en plaatsen van composiet schutting. De tuin is 18 meter diep.

Composiet afsluiting plaatsen

Plaatsing van 8m composietschermen in plaats van bestaande houten schutting. Eerste 4 meter dient nauw aan te sluiten aan terrasoverkapping.plaatsing van zonneterras uit hetzelfde materiaal van circa 16m². Alle werken dienen nog te gebeuren van nul. Ook nog geen materiaal.

Draadafsluiting plaatsen

Ik wil een nieuwe afsluiting voor de achtertuin laten plaatsen over een lengte van +/- 10 meter, hoogte 1m80. Qua type wil ik ofwel een composiet afsluiting, anders een draadafsluiting met bovenbuis. Ook wil ik de mogelijkheid van een tuinpoortje (breedte 80cm) te installeren. Houten schutting af te breken.

Vervangen huidige schutting door één in composiet

Vervanging houten schutting, betonnen fundering mogelijks te behouden. Afmetingen : 22 meter lengte, 180 cm hoogte. Composiet afsluiting plaatsen 22 meter