Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Schutting in composiet schermen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Schutting in composiet schermen plaatsen:

Composiete afsluiting plaatsen

half open bebouwing. Afmeting vooraan 3 meter (schutting met deur - mag een dubbele deur zijn.) En aan de zijkant ongeveer 20 lopende meter. Qua hoogte 1,8m, max 2m. Liefst composiet en bamboo.

Composiet afsluiting plaatsen

Vooraan kant van mijn terras zouden er 2 schuttingen van 180 X 180 plus palen moeten komen dan vanaf vooraan mijn terras 11 schuttingen van 180 X 180 waar van 1 aangepast moet worden naar 150 X 180 plus palen dan achteraan 4 schuttingen van 180 X 180 plus palen dan zijkant mijn garage 1 tuindeur + 1 schutting ( een raster )van 180 X 180 plus palen en dan een stukje schutting van ongeveer 70 cm plus palen hier zou een beton plaat mogen geplaatst worden. Ofwel composiet of hout.

Verwijderen coniferen en plaatsen schutting

Ong. 40m coniferenhaag van 1m60 hoog verwijderen. Ong. 32m composiet of houten tuinafsluiting van 1.8m met betonplaat en betonnen palen plaatsen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen of houten of composiet tuinafsluiting van 12m plaatsen. Het betreft minstens 1 kant van de tuin gedeeld met de buren, afhankelijk van prijs kan het nog meer zijn. Aan buren hun kant zal schutting 'kaal' blijven. Graag bij ons wel klimplanten bevestigen. Graag 'kijkopening' voor hond op 1 plaats. Momenteel Heras hek met oudere klimop, deze ook verwijderen en afvoeren.

Tuinafsluiting plaatsen

Composiet of kunststof tuinafsluiting. 1 Hoek en 1 deur. Liefst antraciet palen en lichter grijze dichte stapelplanken. 27.8 lopende m schutting van 2m hoog, dan een hoek en dan nog 1.5m schutting met een composiet deur in verwerkt. Deur komt aan linkerzijde tegen composiet tuinhuis.

Schutting van composiet schermen plaatsen

Ik wil een composiet schutting tussen ons terras en dat van de buren, ongeveer 8 meter en 1,80 meter hoog in het grijs.

Composiet afsluiting zetten

Wij hebben een oude versleten omheining van betonnen palen met draad en 1 betonnen plank in de grond, deze moet er volledig uit en we hadden graag een offerte voor een composieten schutting over een lengte van ongeveer 20 meter. Tussen onze grond en die van de buren zit er een hoogteverschil van ongeveer 30 cm.

Tuinafsluiting composiet plaatsen

Plaatsen van een tuinafsluiting van steenkorven of composiet schutting voor een bestaande schutting (deze staat op de scheidingslijn en moet blijven staan) volledige lengte van 25 meter en een hoogte van 2 meter.