Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Snoeien van 15 cipressen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Snoeien van 15 cipressen:

Snoeien van 15 cipressen

Snoeien van cipressen. Tegen 15 bomen. Een extra boom aan de voorkant van de woning, ook snoeien .

Inkorten coniferen + snoeien kerselaar

Inkorten +/- 15 blauwe coniferen (tot +/- 5 meter) en snoeien kerselaar. (indien gewenst nog foto's beschikbaar)

Onderhoud tuin en eventueel heraanleggen achtertuin

Ik zoek iemand voor tuinonderhoud in de eerste plaats. Hagen en bomen snoeien, plantenonderhoud, tuin zomer- en winterklaar maken. Verder wil ik in de toekomst mijn achtertuin heraanleggen maar liefst in verschillende fases. Hierover heb ik ook nog geen exact idee wat dat zou moeten worden. De tuin op zich is 15 are groot

Haag snoeien aan voorzijde en zijkant huis

Onze Oleander haag moet gesnoeid worden. De haag is aan de zijkant en voorzijde van de tuin/woning. Zijkant +/- 30 m lang en +4 m hoog. voorzijde +/- 15 m lang en +2 m hoog.

Snoeien van oude sparren

10 tal oude sparren/dennen dienen omgezaagd te worden. Hoogte van de bomen +/- 15 meter. Staan op de rand van de tuin naast tennisplein. Eventueel mogen de stammen blijven staan tot een hoogte van 4 meter. Ruimte naar achter om de bomen te laten omvallen. Hout mag meegenomen worden of ter plaatse verhakselen van takken en verzagen stammen.

Snoeien wilgenhaag

Ik wil graag mijn wilgenhaag in de tuin laten aftoppen,snoeien aangezien deze in de hoogte is uitgegroeid. De haag heeft een lengte van ongeveer 15 meter.

Klussen in tuin uitvoeren

Tot op bodem maaien van dode, AFGESTORVEN, dunne stengels bamboe. (+- 20 m²) Tot op bodem afzagen van 4 lage coniferen. (h: +- 2. 50m) Afvoeren afgevallen kreupelhout en gesnoeide bamboe (+- 15 m³) Snoeien van haag (+-10 lm). (Geen elektriciteit aanwezig op het pand).

Wekelijks onderhoud tuin

Grond van 15 a , grasveld van 5 a met robot. Zoeken wekelijks onderhoud per uur of met contract voor onkruid, bemesting, snoeien hagen en klimop.