Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Snoeien van sparren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Snoeien van sparren:

Snoeien van sparren

Snoeiwerken aan de terraskant. Snoeien en vuil mee pakken Dringend uit te voeren.

Snoeien of verwijderen van sparren

De omtrek van onze tuin is ongeveer 100 meter. De sparren zouden moeten worden gesnoeid. De hoogte bedraagt ongeveer 3,5 meter. Een meter eraf lijkt ons voldoende. Indien ze niet meer kunnen worden gered, kunnen ze ook worden verwijderd.

Coniferen uitdoen en verwijderen over 100 meter

Onze nieuwe woonst heeft een pracht van een tui, jammer genoeg is er we vermoeden de voorbije 10 jaar weinig tot niets aan gedaan. - het (waarschijnlijk) verwijderen van 2x 34m conifeer in ruige en gezonde toestand - het verwijderen van 30m zo goed als dodoe conifeer - een idee (wegdoen, snoeien, ... ) om de coniferen op de scheidingslijn (ongeveer 22m) iets mee te doen, zodat er toch een scheiding behouden blijft - het omzagen, mag vanaf 3m hoogte daar deze pal naast een tuinhuis staat, van 2 grote sparren, er is toestemming van de gemeente. (deze laatste mag ook in aparte offerte)

Snoeien van sparren en onderhoud tuin

Het snoeien van meerdere sparren en naderhand en nadien ook de onderhoud van de tuin.

Snoeien van oude sparren

10 tal oude sparren/dennen dienen omgezaagd te worden. Hoogte van de bomen +/- 15 meter. Staan op de rand van de tuin naast tennisplein. Eventueel mogen de stammen blijven staan tot een hoogte van 4 meter. Ruimte naar achter om de bomen te laten omvallen. Hout mag meegenomen worden of ter plaatse verhakselen van takken en verzagen stammen.

Snoeien van sparren

De sparren in mijn voortuin en achtertuin moeten dringend gesnoeid worden. In de voortuin (sparren op 7m lengte) zijn ze ongeveer 150 cm hoog, de lengte mag gehalveerd worden. In de achtertuin, over de volledige lengte van de grond staan 30 m sparren die ongeveer 1 m mogen gesnoeid worden. Ze zijn ongeveer 250 cm hoog nu.

Sparren snoeien

Sparren rondom snoeien. Ongeveer 50 lopende meter.

Snoeien van sparren

Graag had ik sparren van 5m hoog laten snoeien tot 4 m. Ook de kanten dienen gesnoeid te worden en een afsluiting te plaatsen ( soort draad van 2m hoogte). Dit over een afstand van 25 m