Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Snoeien van een sterk verwilderde beukhaag" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Snoeien van een sterk verwilderde beukhaag:

Snoeien van een sterk verwilderde beukhaag

Sterk verwilderde beukhaag van 60m lang en ong. 3m en snoeien. Snoeiafval afvoeren.

Snoeien haag en verwijderen planten

Sterk snoeien van te hoge en brede haag, verwijderen van stekelige braambeswildgroei. Grote tuin maar geen achteruitgang, eventueel bereikbaar via gronden tuinbouwschool.

Snoeien van klimop aan achter- en zijgevel van huis

De volledige zij- en achtergevel van het huis is begroeid met een klimophaag van zeker een halve meter dik. Graag willen we de klimop heel sterk laten terugsnoeien tot zo'n 10cm dikte (of tot de dikte dat hij gezond terug kan ingroeien). Zowel de zij- als de achtergevel waar de klimop groeit zijn zo'n 4m breed en max 4m hoog. Op het dak zelf staat nog een oud stukje muur van ongeveer 3 m² waar eveneens gesnoeid mag worden. Snoeimateriaal is niet voorhanden. De tuin is volledig ommuurd dus het snoeiafval moet door de woning worden vervoerd. Het huisje zelf staat in een autovrije straat (ook te smal om een auto door te laten) dus snoeiafval moet zeker zo'n 50m ver vervoerd worden.