Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Stadstuin renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Stadstuin renoveren:

Muren stadstuin renoveren

Muren stadstuin renoveren. Momenteel brokkelen de voegen af en ontbreken er enkele stenen in de uitsprong. Graag warme uitstraling. Oppervlakte is 20m².

Stadstuin renoveren

Wij willen onze bestaande stadstuin opnieuw inrichten met klinkers, de oude berging wordt vervangen en daar zou een riolering moeten voorzien worden. De grond zal ook gelijk gemaakt moeten worden, dit is nu niet het geval. De afbraakwerken van berging en bestaand terras moeten nog eerst gebeuren.

Stadstuin renoveren

Mijn stadstuin is ongeveer 4 meter op 4 meter, met een overdekte ruimte. Alle planten die er nu in staan, moeten eruit. Grote hortensia's wil ik recuperen in de nieuwe tuin en alsook de vlinderstruik. Dolemietsteentjes liggen bovenop een doek, dit moet ook weg. Overdekte ruimte: ondergrond moet effen getrokken worden (aarde). Nog klein voortuintje ook onkruid wegdoen, antiworteldoek en dolemietsteentjes, gaat om een heel klein hoekje.

Koer renoveren

Wij wonen in een hoekhuis, met een klein L-vormig koertje van ca 6-7 m². Aanpalend hebben we een kleine garage, met een haperende garagepoort en een lek in het roofingdak. We willen graag het dak en de scheidingsmuur tussen garage en koertje laten afbreken, zodat we een grotere koer/stadstuin krijgen. Daarin willen we wel een langwerpig berghok voor 3 vuilnisbakken en 3 fietsen en wat klein gerief. In één beweging willen we de buitenmuren laten schilderen en wat planten zetten.

Stadstuin renoveren en terras aanleggen

Ik wil mijn achtertuin van 50 m² laten renoveren. Hierbij wil ik een terras van 3 x 3 of iets groter aanleggen in steen. De rest kunstgras en snoeien of verwijderen van te grote struiken.

Stadstuin renoveren en teras aanleggen

We zouden graag ons achtertuintje laten renoveren, 5 m breed en 10 m diep. Stenen leggen voor terrasje. Eventueel afvoerput verplaatsen.

Renovatie van stadstuin

Ik wil mijn stadstuin, ongeveer 25m² laten renoveren. Momenteel is deze volledig betegeld.. De muren rondom zijn in slechte staat ( zouden opnieuw moeten bezet worden), ik had deze graag allemaal in hout gehad.zoals bvb. sarking Wat we vooral willen creëren is een plek waar we tot rust kunnen komen.

Renovatie tuin-plaatsen van terras in grenen

Ik wil mijn achtertuin (kleine stadstuin) laten renoveren. hierbij zouden wij twee houten afsluitingen willen plaatsen van twee maal 8 meter in grenen hout met gleufpalen, ook een klein terras aanleggen van 3. 5 op 2.5. Oppervlakte terras: 3.5 meter op 2.5 meter. Houten terras-grenen planken.