Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Steenkorf tuinafsluiting plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Steenkorf tuinafsluiting plaatsen:

Steenkorf tuinafsluiting plaatsen

Steenkorf tuinafsluiting van 11m x 2m plaatsen. Graag in metaalkleur met breuksteen als opvulling. Poortje in metaal plaatsen ter grootte van een deur. Momenteel houten tuinafsluiting die reeds verwijderd zal worden. Fundering voorzien voor korven.

Steenkorf tuinafsluiting plaatsen

Steenkorf tuinafsluiting van ong. 10.8m x 1.8m plaatsen. Graag in metaalkleur en breuksteen of keien als opvulling. Momenteel houten tuinafsluiting met plastiek doek die eventueel dient verwijderd te worden.

Steenkorf en betonnen afsluiting plaatsen

6m x 2m Steenkorf aan bestaande steenkorf plaatsen met daaraan een betonnen tuinafsluiting van 4m x 2m plaatsen. Graag betonplaten met structuur.

Tuinafsluiting in steenkorven

Ik wil een tuin of steenkorf afsluiting van +/- 11 m lang en van een 1/2 m hoog voor de afscherming van een gracht op een parking voor een winkel. Adresgegevens bij afspraak.

Nieuwe tuinafsluiting

Het betreft het vervangen/plaatsen van een nieuwe afsluiting over een lengte van 29m aan één zijde van de tuin. De tuin heeft wel een lichte helling naar achter toe dus af en toe zal er een niveau-sprong nodig zijn in de afsluiting. Graag had ik een combinatie van hardhouten tuinschermen met om de 2 of 3 schermen een steenkorf ertussen als variatie. De eerste 2 tuinschermen moeten wel een hoogte hebben van 2,30m. Daaropvolgend een hoogte van 1,80m en de laatste +/-10m hoeft slechts een hoogte te hebben van 1,00 à 1,20m. Graag had ik een gedetailleerde offerte willen ontvangen voor het leveren en eventueel plaatsen (afzonderlijk te vermelden) van deze afsluiting.

Tuinafsluiting plaatsen

Ik wil graag een deel van mijn tuin die nu met plaat en draad afgesloten is, vervangen door of voorzien van een afscherming. Soort nog te bepalen, voorkeur voor kunststof of (deels) steenkorf. Is ong 30m lang, incl 2 zijkanten van ong 3 meter met poortjes die tegelijk vervangen moeten worden. Graag offerte voor materiaal én plaatsing.