Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Steenkorven plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Steenkorven plaatsen:

Steenkorven plaatsen

Ik wil graag steenkorven in gepoederlakt roestvrij metaal laten plaatsen. Mogelijks op te vullen met schors.

Steenkorven plaatsen

Dit project gaat over een tuin van 32 lopende meters. Het gaat om 10m-12m-10m. De tuin bevindt zich in een gesloten bebouwing. Ik zou graag breuksteen, keien of schors gebruiken en de constructie roestkleurig mocht dit mogelijk zijn.

Steenkorven plaatsen

Een korf van 2m lang, ongeveer 75 cm hoog en 30 cm dik. In totaal ongeveer 8 m (4 X 2m). Betreft een mede-eigendom. Opvulling graag keien en van kleur graag een metaalkleur (roestvrij materiaal).

Steenkorven plaatsen

Een stuk van 5 meter en een stuk van 15 meter op de scheidingslijn met de buren. Zo geluidsdicht mogelijk. Recyclage materiaal mag. Steenkorven als afsluiting.

Steenkorven + draadafsluiting plaatsen

1) Ongeveer 60 m draadafsluiting. Er staan reeds betonnen L-profielen. Kleur: zwart; met bovenbuis. Eén stuk is 40 m lang en dan haaks daarop een stuk van ongeveer 20 m. 2) Ongeveer 6 m schanskorven met metalen steunpalen plaatsen. Geen fundering aanwezig. Moet in bloembak komen. Enkel grond aanwezig. Best is misschien ter plaatse eens afspreken om te kijken hoe en wat ....

Steenkorven plaatsen

Steenkorven plaatsen. Vermoed 3 op 3 meter plaatsing Metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal)

Steenkorven plaatsen

de lengte is 22.5lm hoogte 50cm en breedte 30cm Metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal) Opvulling met keien

Steenkorven plaatsen

we willen een pad afsluiten met een korf aan het begin en een tweede korf aan het einde van het pad. Het pad is 160 cm breed, met korven van 150 cm zou het moeten voldoen het is de bedoeling dat het hoog genoeg is dat niemand erover stapt of erop gaat zitten, daarom dachten we aan 150 cm we willen graag een breedte van +/- 20 cm de korven kunnen in de grond verankerd worden. het gaat om een residentie in Hoepertingen,