Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Steenkorven plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Steenkorven plaatsen:

Steenkorven plaatsen

Scheiding tussen 2 gazons. Afmeting : L 10 m - H 90cm - B 20 cm Afsluiting met steenkorven plaatsen.

Steenkorven plaatsen

Afsluiting met steenkorven te plaatsen van 10 m lang en 2 m hoog tussen 2 tuinen plaatsen. Afsluiting te plaatsen achter de coniferenhaag.

Steenkorven plaatsen

het gaat om een omheining van 32 meter richting straat kant met een hoogte van 2m. Er is al een gracht gegraven voor een fundering.

Steenkorven plaatsen

Een steenkorf over de lengte van 5m en hoogte van 1.20 m. Komt achter een bestaande omheining. Opvulling: Keien.

Steenkorven plaatsen

Schutting langs oprit 10m lang, 1,80m hoog, 8à10cm dikte Met optie van verlengde palen (+/- 2,50m) met bovenliggende balk.

Steenkorven plaatsen

In totaal 14m steenkorven in 2 stukken (tussenin komt een poort) aan straatkant aan de rand van een gracht. Graag tot een hoogte van 2m.

Steenkorven plaatsen

Steenkorven plaatsen over een lengte van 28 m , hoogte 90 cm en 20 cm diepte. Dit in de plaats van een taxushaag dat al zal verwijderd zijn.

Steenkorven plaatsen

Ik zou graag een lange wand (+/- 20 meter) laten maken in roestkleurige steenkorven op een hoogte van 1. 80m - 2. 00m met eventueel een detail in cortenstaal plaat