Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Steenkorven plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Steenkorven plaatsen:

Steenkorven plaatsen

ik wil een steenkorf van 3 m lang , 1.20 m hoog en 0.30 m breed

Steenkorven afsluiting plaatsen

Afsluiting 2 meter hoog ten opzichte van terrasniveau, afstand 11.25 meter naar achterkant tuin, afscheiding met buren, Niveauverschil terras-achterkant tuin 65cm maar bij buren werd tuin genivelleerd. moet zeker wind en water bestendig zijn. Huidige houten afsluiting doorgerot en omgewaaid. Afsluiting moet ondoorzichtig zijn. Composiet vlechtwerk panelen kan ook.

Steenkorven plaatsen

Afsluiting aan de straatkant over een breedte van ongeveer 30 meter, met een hoogte van 1,60m en 30 cm dik, die vooral het geluid van het drukke verkeer moet terugbrengen tot een acceptabele decibels.

Steenkorven plaatsen

Ongeveer 7m lang 8cm hoog. Nu staat er nog niks. steenkorven in metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal)

Steenkorven afsluiting plaatsen

Betreft 2 appartemement (2 verschillende eigenaars). Totaal een 12-tal meter vereist . Scheiding tussen appartementen en achterkant. Metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal) Nu staat er een terras en er liggen keien.

Nieuwe tuinafsluiting zetten

Ik zou graag een omheining laten plaatsen beton met houten panelen of steenkorven. liefst zo hoog mogelijk en over een lengte van 20m. Nu staat er een groene draad afsluiting met een zwarte doek aan maar deze zal ik zelf dan nog verwijderen alvorens de werken van start zouden gaan.

Steenkorven plaatsen

Nu momenteel buxus haag langs oprit 12 meter en voor het huis 30 meter . Deze wil ik vervangen door steenkorven van ongeveer 40 cm hoog. Roestkleurig,

Steenkorven gevuld met keien plaatsen

Hoogte 2,4 m totale lengte 20 meter. Steenkorven afsluiting opgevuld met keien en in een metaalkleur.