Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Steenkorven plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Steenkorven plaatsen:

Steenkorven met rode breuksteen plaatsen

Steenkorven van 1,80 meter hoog te plaatsen voor 30 lopende meter. Vulling Baskisch rode breuksteen.

Steenkorven plaatsen

Bestaande situatie zijn nu betonnen paaltjes van +/-50cm hoogte met dwarsliggers in beton. Deze moeten verwijderd worden. Steenkorf oost: 5m lengte, +/-60 à 70cm hoogte en 30cm dik. Steenkorf zuid: brievenbus in de steenkorf 60cm breed daaraan lengte van 9,4m steenkorf van +/-60cm hoogte en 30cm dikte. Er moet een glasblokken laag van 10cm gevuld worden van 40 to 50cm hoogte waarin ik LED verlichting ga steken.

Steenkorven plaatsen

De eigenaars van de residentie zouden graag steenkorven plaatsen. In de toegevoegde afbeelding, kan u reeds een plan terugvinden met aanduiding waar de korven moeten komen en ook de afmeting ervan. 120 x 40 x 100

Plaatsen van steenkorven

Wij zouden graag onze voortuin laten voorzien van steenkorven rondom. 25 lopende meters.

Steenkorven plaatsen

Steenkorven over 2 delen: 1. 18m recht voor bestaande omheining, hoogte 2M 2. 15m recht met in het midden 2 uitsprongen van elke 3m, hoogte = 2m

Voortuin heraanleggen en steenkorven zetten

Beperkte afsluiting lengte van 4 meter plaatsen. Afsluiting in steenkorven met metaalkleur profielen en te vullen met breuksteen. Ook voortuin van 17 x 4 meter opnieuw aan te leggen.

Coniferen vervangen door steenkorven met keien

Verwijderen conifeerhagen over een lengte van 40 meter. Graag plaatsen van steenkorven over een lengte van max 40 meter, hoogte grootste deel 2 meter en op sommige plaatsen, 2,5 meter. Dikte van de korf 30 cm. Het liefst opgevuld met keien of breukstenen.

Steenkorven plaatsen

Ik wil graag steenkorven in gepoederlakt roestvrij metaal laten plaatsen. Mogelijks op te vullen met schors.