Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Stronken verwijderen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Stronken verwijderen:

Boomstronken verwijderen

Frezen van twee stronken van grove den. 40cm en 55cm diameter. Daarna het stuk grond terug effen leggen.

Stronken verwijderen

Er moeten een twintigtal stronken van dennen verwijderd worden in onze tuin.

Verschillende bomen en coniferen verwijderen

Verwijderen van een 10-tal dennenbomen, 5 tal coniferen en 1 kriekenboom. Inclusief de stronken die men moet uitfrezen.

Verwijderen van sparren

9x stronken/wortels van confineer te verwijderen. Bereikbaar met kleine machines (bv frees). Sparren al afgezaagd tot +- 10 - 15cm boven de grond.

Frezen van tuin en verwijderen stronken

Het betreft een terrein van +/- 8 are. Dit terrein is begroeid met bramen, varens, kleinere struiken zoals vogelkers en enkele eiken. Bedoeling is het terrein volledig vrij te maken, mits behoud van enkele eiken, de grond volledig vrij te maken van stronken, wortels van bramen en varens, diep omfrezen gedeeltelijk aanvullen met beplantbare grond, en gedeeltelijk in te zaaien met gras, maar geen gazongras, wel gras dat onder struiken en bomen groeit. Alle snoeihout moet afgevoerd worden. Op het terrein komt nadien een moestuin, enkele fruitstruiken en –bomen, en inheemse vogelvriendelijke planten.

Alles verwijderen uit tuin en gras heraanleggen

Onze tuin is verwilderd: struiken, een enkele boom (krenteboompje, (stam van ) appelboompje, perenboompje)), klimop, heggewinde, een stukje gras, een paar stronken. Wij willen de tuin volledig leeg en opnieuw aanleggen in gras. We willen dit graag op zeer korte termijn laten doen. Oppervlakte: ongeveer 250 m².

Frezen van tuin en verwijderen stronken

Ik wil mijn bouwgrond laten omploegen (frezen) voor de opstart van de bouw begint. Het betreft een stuk grond van 944 are , er zitten nog enkele wortels in de grond (ongeveer 13 stronken van een dennenhaag en dan nog eens 15 stronkjes van een kleine 'haag'. Voor de rest is het een beetje verwilderd met 'onkruid'.

Boomstronken verwijderen

Er zijn een aantal boom/struik-stronken die we niet met de schop wegkrijgen, zo'n 10-tal. De tuin is te bereiken via een gewone deur, redelijk smal dus.