Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tennisdraad plaatsen als afsluiting" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tennisdraad plaatsen als afsluiting:

Tennisdraad plaatsen als afsluiting

Tennisdraad plaatsen , recht op recht en dit over een lengte van 13 meter. De oude afsluiting zal reeds verwijderd zijn.

Afsluiting zetten in beton en tuindraad

Gezocht: plaatser voor afsluiting 30l m 11 a 12 m betonpalen onderaan 1 betonplaat en afwerken met hout tussen de palen 170 a 2 m hoogte.....alsook prijs voor het zelfde maar in ander materiaal plaatsen van composiet panelen zelfde afmetingen 2 prijzen dus Dan aansluitende afsluiting plaatsen +_19 m met palen in in metaal met tennisdraad en onderaan betonplaat bovenaan bovenbuis .zelfde hoogte afsluiting van de 11 m Optie 2 ijzeren palen met vaste draadpanelen zelfde hoogte

Plaatsing van omheining voor nieuwbouw appartementsgebouw

Ik wil een zwarte afsluiting in metalen palen met bovenbuis, betonplaat en tennisdraad laten plaatsen. Dit rondom het perceel van het appartementsgebouw. Hoogte 2 meter. Tussen 100 à 200 lopende meter.

Tuindraad te plaatsen

Over een lengte van 18m zou een betonnen afsluiting moeten worden vervangen door tennisdraad van 2,20m met heidematten en bovenbuis. Onderaan is een betonplaat nodig, de achterliggende grond ligt +/-20cm hoger. De palen dienen zeer stevig in de grond te staan. Zeer winderige hoek.

Plaatsen van schutting voor privacy

Plaatsen van schutting/afsluiting. Mijn voorkeur gaat naar een tennisdraad met bovenbuis. Hier wil ik dan een kunsthaag aan toevoegen.De situatie is niet echt makkelijk hier. Ik woon op een gelijkvloers appartement en zit dus in mede-eigendom. Dus ik moet proberen een akkoord te maken met mijn buren. Indien zij moeilijk doen. Dan heb ik ook wel interesse in meer tijdelijke constructies, zoals een windscherm bijvoorbeeld. Ik zou gewoon vooral willen zien wat mijn opties zijn. Dit voor wat meer privacy en minder inkijk in mijn appartement. Er moet sowieso een oplossing komen hiervoor. Mijn terras is voornamelijk in beton. Dus het is niet makkelijk om in de grond te geraken.

Draadomheining nieuwbouwwoning plaatsen

Omheining in tennisdraad met bovenbuis en betonplaten aan de onderkant plaatsen. Dit in een zwarte kleur en 1.85 meter hoog voor 21.5 lopende meter.

Draadafsluiting met bovenbuis en twee poortjes plaatsen

Het gaat over een afsluiting lang twee kanten van het huis. 1 kant is een stuk van 4 meter waar een poortje in moet komen. Aan de andere kant is er een stuk van 10 meter waar ook een poortje moet komen + een lengte van nog eens 20 meter. Ik zoek een vakman voor tennisdraad 150 cm hoog met bovenbuis.

Draadafsluiting plaatsen en dennen verwijderen

23 meter zwarte tennisdraad - 2 meter hoog met bovenbuis, palen 60 diameter tuinpoortje 1m op 2m hoog met slot en klink. Er moeten eerst dennen verwijderd worden van 3 m hoog.