Hoe werkt het?

Terras aanleggen


Ben jij op zoek naar een hovenier in de regio voor een terras? De Casius tuinmannen staan klaar om jouw nieuw terras aan te leggen of het huidige terras te herstellen.

Er bestaan talloze verschillende materialen om een buitenterras aan te leggen. Een terras in hout of tegels zijn nog steeds twee populaire opties. Hiernaast gebruikt men ook beton, keramiek, composiet en klinkers om een terras aan te leggen. Welk materiaal je ook kiest, het is interessant om een paar opties met de specialist te vergelijken. Keuze van het materiaal heeft namelijk een grote invloed op de mate dat je het zal moeten onderhouden.

Elke Casius hovenier bezit het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat men over de nodige expertise en ervaring beschikt om jouw werken professioneel uit te voeren. Het is ook altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van alle kosten en de totale prijs voor het terras.

Laat ons weten weten wat men in jouw tuin moet komen onderhouden en kies de beste offerte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor terras:

Heraanleggen van terras en haag

Ik had vroeger in mijn kleine tuin buxus struiken die het terras afzoomden. Met de buxusmot zijn al die struiken moeten verwijderd worden, en de rand van het terras moet daardoor herlegd worden -- de stenen zijn losgekomen. Wie kan dat herstellen? Er moet opnieuw een haag naast komen. Het is ongeveer 6 of 7 meter lang, waarvan 1 of 2 (stukken) klinkers verplaatst werden.

Vijver dichtmaken en terras aanleggen

Ik wil mijn vijver dicht gooien en een terras aanleggen.

Betonnen afsluiting plaatsen

ongeveer 10,1 meter tuinafsluiting, deels op gras (+/- 8,0 meter), deels op betonnen terras ( 2,1 meter). begin en eindpunt tegen stenen huismuur. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook) Oude afsluiting reeds afgebroken.

Kunststof haag plaatsen als afsluiting

Aankoop van een kunsthaag + bevestigingsmateriaal voor een terras: Hoogte 115cm x Lengte 460cm

Windscherm plaatsen

Ik woon op de 1ste verdieping van een appartement met terras - veel wind - oprolbaar windscherm Afmeting - grote zijde 3 m 50 - kleine zijde 1. m 75 Afsluiting plaatsen in doorschijnen materiaal.

Stadstuin aanleggen

In mijn stadstuin van 8m op 4m wil ik een terras laten aanleggen van 3m op 4m alsook een oppervlakte 3m op 4m met kiezel aanvullen.

Houten tuinafsluiting plaatsen

Ik wens een gevlochten tuinscherm over een afstand van 3 meter op 1,8 meter hoog. Plaatsing tegen betonpalen die er reeds staan. Dient als afsluiting tussen twee tuinen. Terras onmogelijk om erin te bevestigen. Achterkant van de tuin - 3 zijnden zou ik eveneens eenzelfde type afsluiting willen , kastanjepalen met daarin gevlochten wilg. Hier zou het gaan om een afstand van max 12 meter op 1,8 meter hoog. Hier kunnen de palen in de grond bevestigd worden (geen terras aanwezig).

Onderhouden tuin

Het zou zijn voor: Haag scheren vooraan(hoogte 1,4m lengte +/- 6m ), haag zijkant (hoogte +/- 2m en lengte 3m) Struiken langs de zijgevel uithalen (over een lengte van 4m - breedte 1m) Rondom de tuin, haag scheren (hoogte 3m, lengte 100 m in totaal ) Tuin is 500m² Terras en oprit, onkruidvrij maken (terras = +/- 30m² en oprit = +/- 40m²)