Hoe werkt het?

Terras aanleggen


Ben jij op zoek naar een hovenier in de regio voor een terras? De Casius tuinmannen staan klaar om jouw nieuw terras aan te leggen of het huidige terras te herstellen.

Er bestaan talloze verschillende materialen om een buitenterras aan te leggen. Een terras in hout of tegels zijn nog steeds twee populaire opties. Hiernaast gebruikt men ook beton, keramiek, composiet en klinkers om een terras aan te leggen. Welk materiaal je ook kiest, het is interessant om een paar opties met de specialist te vergelijken. Keuze van het materiaal heeft namelijk een grote invloed op de mate dat je het zal moeten onderhouden.

Elke Casius hovenier bezit het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat men over de nodige expertise en ervaring beschikt om jouw werken professioneel uit te voeren. Het is ook altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van alle kosten en de totale prijs voor het terras.

Laat ons weten weten wat men in jouw tuin moet komen onderhouden en kies de beste offerte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor terras:

Terras/stadstuin vernieuwen.

Terras van ong. 30m² vernieuwen. Momenteel stenen die rechtstreeks op zandbodem liggen waardoor er veel onkruid tussen groeit en ook niet erg recht ligt. Chape leggen of advies over andere mogelijkheden. Nieuwe tegels aanleggen. Tegen achterste muur een boordje vrij laten voor planten. Graag ook advies over mogelijkheden, soorten planten,... Tuinmuren van ong. 63m² schilderen of kaleien.

Volledige renovatie van de tuin

Verschillende werken om de tuin van ongeveer 30 m² te renoveren - nivelleren en kunstgras plaatsen - 2 terrassen te renoveren van elk ongeveer 4 m². Ene deel worden uitgebroken en met dezelfde tegels heraanleggen. Andere terras is om volledig opnieuw te doen - Boordstenen plaatsen. - Plantenbakken in arduin of blauwe steen plaatsen. - Glazen afsluiting plaatsen naast de trap die naar beneden loopt. Momenteel staat daar een stenen afsluiting die moet vervangen worden.

Terras aanleggen

Het terras zal op de grond liggen (zandgrond, moet eerst nog stabilisatie voorzien worden, gelieve apart in offerte aan te geven). Vrachtwagen kan tot op ongeveer 10 meter naderen (uiterste punt op 20-22 meter).Enkel een haag en struiken ertussen (moet niet over huis gaan). Het materiaal zou gepolierde beton moeten worden. Het terras zou ongeveer 50m² moeten zijn.

Stadstuin renoveren

Stadstuintje van 60m² renoveren. Terras uit blauwe kasseien van ong. 6m² met 12m² uitbreiden. Kunstgras leggen over een opp. van ong. 30m². Tuinonderhoud uitvoeren. Gevelplinten plaatsen over ong. 10m².

Tuinaanleg, terras aanleggen en plaatsen regenput

Allereerst dient er een nieuwe regenput geplaatst te worden en aangesloten op de huidige pomp. Dan hadden we graag het terras verhoogd en betegeld (op drie plekken na, waar we tuinaarde willen als opvulling) en een ramp gebouwd richting een poort. Ook dient het verhoogd terras met aangevoerde tuinaarde aangesloten te worden op de bestaande tuin,dit over wat ooit de fundering was van een tuinhuis. Ten slotte dienen er twee schuttingen geplaatst aan weerskanten van het terras/tuin, met een poort in beide. 1 van de schuttingen met poort zijn reeds aanwezig.

Aanleggen tuin en terras

Terras van ong. 20m² aanleggen in klinkers. Kunstgras van ong. 30m² aanleggen dat geschikt is voor intensief gebruik. Dubbel putdeksel plaatsen op de septische put. Putdeksel plaatsen. Rooster aan buitenkraan plaatsen. Afwatering rondom terras voorzien.

Houten terras vernieuwen

Houten terras van ong. 50m²vernieuwen. Bestaande houten terras bestaat uit bankirai planken vastgevezen op gedrenkte grenen latten die zijn aangebracht op een terras in cementdallen van 30cm x 30cm. Gedrenkte latten zijn grotendeels rot waardoor de bankirai los komt. Ook een aantal bankirai planken zijn rot. Voor het nieuwe terras graag hardhout maar betere kwaliteit dan bankirai, onbehandeld met open voegen en vastgeschroefd op aluminium draagprofielen.

Plaatsen van een tuinkamer en uitbreiden terras

Plaatsen van een tuinkamer van 13 m² + uitbreiding van het terras. Tuinkamer met veel glas en aluminium afwerking. Het terras moet met 20 m² worden uitgebreid en daar liggen momenteel kleine tegels op, maar ik weet niet welk soort steen dat is.