Hoe werkt het?

Terras aanleggen


Ben jij op zoek naar een hovenier in de regio voor een terras? De Casius tuinmannen staan klaar om jouw nieuw terras aan te leggen of het huidige terras te herstellen.

Er bestaan talloze verschillende materialen om een buitenterras aan te leggen. Een terras in hout of tegels zijn nog steeds twee populaire opties. Hiernaast gebruikt men ook beton, keramiek, composiet en klinkers om een terras aan te leggen. Welk materiaal je ook kiest, het is interessant om een paar opties met de specialist te vergelijken. Keuze van het materiaal heeft namelijk een grote invloed op de mate dat je het zal moeten onderhouden.

Elke Casius hovenier bezit het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat men over de nodige expertise en ervaring beschikt om jouw werken professioneel uit te voeren. Het is ook altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van alle kosten en de totale prijs voor het terras.

Laat ons weten weten wat men in jouw tuin moet komen onderhouden en kies de beste offerte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor terras:

Steenkorven afsluiting plaatsen

Betreft 2 appartemement (2 verschillende eigenaars). Totaal een 12-tal meter vereist . Scheiding tussen appartementen en achterkant. Metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal) Nu staat er een terras en er liggen keien.

Zwembad dichtmaken en terras plaatsen

Zwembad dichtmaken en een betonnen of houten vloer plaatsen. Zwembad van 5.5m x 11m. Moet een gat van 5.0 m bij 11 meter overbruggen.

Terras in hout of composiet aanleggen

Wij willen een terras in hout of composiet laten leggen van +/- 20 m². Terras gelegen op het dak van de garage in een appartementsgebouw (is binnentuin op 1ste verdieping). Op de foto gaat het om het terras ten zuiden van de roze stoelen. Ondergrond is roofing.

Schanskorven plaatsen

Schanskorven laten plaatsen en oude plantenbakken weghalen. Dit voor een terras van 3 x 6 x 2 meter in aanraking met 1 muur van 6 meter. Schanskorven aan rand van terras.

Tuinaanleg

Een tuin helemaal aanleggen. Nieuw terras plaatsen en achteraan de tuin een omheining zetten. Men moet ook de grond egaliseren om een nieuw tuinhuis op te zetten. Hierbij moet men ook de betonplaten heraanleggen.

Plaatsen steenkorven op terras

Ik wil ons terras afsluiten, zodat we niet direct uitzicht hebben vanaf het terras naar de straat toe. het gaat over een afstand van 4-5 meter.

Gedeeltelijk hermetselen van een tuinmuur en verlengen terras

Gedeeltelijk hermetselen van (oude) tuinmuur (+/- 4 m) + kaleien van alle tuinmuren. Verlengen bestaand terras met 1,5 meter.

Omheining plaatsen voor terras en tuin

Een afsluiting op terras (draadafsluiting of draadpanelen) Lengte : 8 meter (1 maal) breedte : 2 maal 2 meter Hoogte (1 mtr of 1mtr20) Geen poortjes Draadomheining of draadpanelen.