Hoe werkt het?

Terras aanleggen


Ben jij op zoek naar een hovenier in de regio voor een terras? De Casius tuinmannen staan klaar om jouw nieuw terras aan te leggen of het huidige terras te herstellen.

Er bestaan talloze verschillende materialen om een buitenterras aan te leggen. Een terras in hout of tegels zijn nog steeds twee populaire opties. Hiernaast gebruikt men ook beton, keramiek, composiet en klinkers om een terras aan te leggen. Welk materiaal je ook kiest, het is interessant om een paar opties met de specialist te vergelijken. Keuze van het materiaal heeft namelijk een grote invloed op de mate dat je het zal moeten onderhouden.

Elke Casius hovenier bezit het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat men over de nodige expertise en ervaring beschikt om jouw werken professioneel uit te voeren. Het is ook altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van alle kosten en de totale prijs voor het terras.

Laat ons weten weten wat men in jouw tuin moet komen onderhouden en kies de beste offerte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor terras:

Terras aanleggen

Wij willen een terras van 15 vierkante meter laten aanleggen.

Terras eerste verdieping vergroten en andere klussen

Wij willen graag het terras op de eerste verdieping van onze bel-etage woning met ong. 1m verlengen en vernieuwen. De huidige trap zouden we ook willen verplaatsen, en een nieuw terras aanleggen. Kortom: terras verlengen, nieuw terras aanleggen, muurtje links opbouwen (scheiding met de buren), nieuwe ballustrade, trap verplaatsen & nieuwe leuning plaatsen op huidige trap.

Terras aanleggen en deksel beerput vervangen

We hebben onze woning gerenoveerd en onze tuin wat laten verwilderen met de jaren. Graag zouden we voor de zomer een mooi terras hebben waar we alvast kunnen zitten. Terras zou ongeveer 5 meter op 5 meter zijn. Momenteel ligt er gras en hier en daar wat renovatieafval dat tussen de struiken is gevallen (ik denk hierbij aan oude stukken steen van het oude terras). Onze beerput (tuin) heeft een heel oud deksel wat ook een 5 tal centimer boven de grond uitsteekt. Aangezien we deze zomer onze tuin willen aanleggen, willen we graag advies inwinnen over deze beerput en een nieuw deksel laten plaatsen.

Terras aanleggen

Wij hebben een niet al te groot terras, gaat om 12m² (eerste verdieping) en we zouden het helemaal wille vernieuwen. Nieuwe tegels op de grond en de muren zouden we ook laten vernieuwen want die brokkelen af.

Aanleggen terras in tegels

Aanleg van een nieuw terras. Ons oud terras werd uitgebroken bij renovatiewerken van de benedenverdieping. Oppervlakte ken ik niet van buiten - rond waterput e.d. moet ook afgewerkt worden.

Terras aanleggen

Ik heb een open bebouwing en zou graag een terras laten aanleggen van 3,10 x 6,20 meter betonijzer heb ik zelf het terras zou daarna overkapt worden.

Plaatsen afsluiting

Afsluiting tussen onze terras en doorlopende oprit van de buur. Een 5 tal lopende meter en 1,8 meter hoog. Graag antraciet-kleurige afsluiting.

Aanleggen terras

Terras laten aan leggen in Deceuninck Majestic planken. Oppervlakte terras ongeveer 4 op 9 meter en aansluitend rond vijver. Naast vijver nog klein terras van 2 op 2 meter. Ondergrond is beton.