Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Terras aanleggen buitenpoort plaatsen en omheining plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terras aanleggen buitenpoort plaatsen en omheining plaatsen:

Aanleggen houten terras

Graag had ik in onze tuin rond de treurwilg, maar in een rechthoek, een terras in cumaru hout laten plaatsen.

Terras aanleggen op de eerste verdieping

Terras van 4m x 3m vernieuwen. Momenteel bankirai die moet uitgebroken worden. Nieuw balkon van 3.3m x 7.8m aanleggen op 1ste verdiep (1.4m boven gazonhoogte).

Tuin aanleggen

Tuin van ong 50m² (met terras erbij) over de hele langte 30-40cm verhogen. Momenteel terras met trapje naar tuin en men wil graag een effen tuin/terras. Nieuwe betonnen tuinafsluiting van 7.85m x 1.8m plaatsen. Oude tuinafsluiting afbreken. Afval afvoeren.

Terras aanleggen

terras aanleggen, planken, ondergrond is worteldoek en onderhoud tuin. De opp van de tuin is ongeveer 10x5m

Heraanleghen tuin (beplanting), houten terras & vijver

Bestaande tuin heraanleggen. Graag 114m² onderhoudsvriendelijke beplanting. Zwevend houten terras van 45m² aanleggen. Houten pad van 13m² langs vijver naar terras aanleggen. Ondiepe vijver, 10cm diepte van 45m² met verlichting, stapstenen en waterval aanleggen. 39m² Kunstgras of ander alternatief aanleggen.

Betonnen motiefschutting plaatsen en terras aanleggen

Ik wil graag een een betonnen motief schutting laten plaatsen. Achter in de tuin als aanvulling op onze bestaande schutting. 2 hoeken. Afmetingen: 1: 2meter, 2: 6 meter, 3: 4 meter. Hoogte, boven de grond 1,80 meter. Eventueel ook een klinker terras. Afmetingen ongeveer 4 op 6 meter. De grond is onbewerkt. Vroeger was er wel een tuinhuis aanwezig.

Vijver verwijderen

Vijver in EPDM folie van ong. 3m x 6m x 1.5m verwijderen. Vijver is momenteel al leeg. Gat van vijver opvullen. Gedeeltelijk terras aanleggen. Grasmatten leggen.

Aanleggen tuin en terras

Ik wil graag de een kleine oppervlakte vals gras aanleggen en twee terrassen bouwen (1 achteraan op verhoogde berm, waar de grond geëgaliseerd moet worden - zie plan) en 1 op het plat dak van de keuken. Naast de aanleg van de terrassen zou ik ook hulp nodig hebben met een trap naar het bovenste terras te laten plaatsen die bestaat uit een aantal ingemaakte buitenkasten (zie plan). De 2 zijmuren en het kleine muurtje (70cm hoog) zouden ook terug hesteld en bezet moeten worden met crepi. Ik zoek liefst 1 partij die al deze zaken kan aanpakken. Alle afmetingen staan op het plan, zijn wel ruw geschat.