Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Terras in hout of composiet aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terras in hout of composiet aanleggen:

Terras in hout of composiet aanleggen

Wij willen een terras in hout of composiet laten leggen van +/- 20 m². Terras gelegen op het dak van de garage in een appartementsgebouw (is binnentuin op 1ste verdieping). Op de foto gaat het om het terras ten zuiden van de roze stoelen. Ondergrond is roofing.

Terras aanleggen, buitenpoort plaatsen en omheining plaatsen

Er zou een buitenpoort moeten geplaatst worden alsook een bestaan terras uitbreiden naar 30 a 40 vierkante meter in hout of composiet vloer met afdak van ongeveer 4 op 3 meter. De tuin is al helemaal omheind maar er zou een stuk moeten worden afgemaakt voor de honden denk ongeveer 25 a 30 meter met draadomheining van ongeveer 1m20 hoog met vanonderen boordstenen. Met ook ergens een poortje ingeplaatst alsook een stuk in kunstgras aanleggen waar de honden komen te zitten.

Houten terras in ipé aanleggen

Heraanleg tuinterras in hout. Terras van 11 m² in achtertuin Momenteel Bankirai maar willen graag Ipé leggen.

Houten afsluiting plaatsen tussen 2 percelen

Een houten tuinafsluiting plaatsen tussen 2 percelen (huidige haag tussen ons en de buren zou worden verwijderd). Lengte ca 12 m 35 cm en hoogte 2,50 m en aflopend naar 2,10 m ter hoogte terras. Constructie van een houten wand met stevige steunpalen en betonfundering, waartegen dan de blokprofielen in bij voorbeeld triple ayous-hout of padouk planchetten worden bevestigd. Graag in thermowood afsluiting. Er mag ook een draadafsluiting tussen het perceel geplaatst worden.

Houten afsluiting plaatsen

Het gaat over het plaatsen van 15 meter tuinschermen (min 1m80 hoog, max 2m hoog) op het terras van een appartement. Ik laat mij adviseren over soort hout en materiaal keuze

Houten afsluiting plaatsen en terras met hout bezetten

Ik wil graag de straatkant laten afsluiten door tuinschermen of plankenwand in hardhout of tropisch hout. De huidige afsluiting moet men verwijderen. Ook wil ik een klinkerterras met hout laten bezetten, dit is zo een 30 m².

Tuinschutting plaatsen in kunststof

Tuinschutting plaatsen tussen buren aan het terras! Moet zeer stevig zijn en bestand tegen wind. Liefst in kunststof panelen. Vorige schutting was in hout maar werd vernield door stormweer. Momenteel 5 panelen van 1,80m.

Tuinafsluiting in hout en draad plaatsen

Tuinafsluiting plaatsen 12 m houtenafsluiting gevolgd door 18 m draadafsluiting. Dit is 1 rechte afsluiting van ongeveer 30 m lang , beginnend aan de huisgevel in hout tot einde terras en daarna overgaand in draadafsluiting. Hoogte afsluiting +-1 m 80 a 2 m , 1 houten poortje aan terras en 1 draadpoort aan het einde tuin. Makkelijk werken , recht op recht , grens is servitude weg dus makkelijk bereikbaar voor levering materialen etc.