Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Terrassen aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terrassen aanleggen:

Terrassen aanleggen

3 terrassen buiten. We zoeken een betonafwerking met wat beige / witte gewolkte pigmenten in. Het zou om 100m² gaan.

Aanleggen tuin en terras

Ik wil graag de een kleine oppervlakte vals gras aanleggen en twee terrassen bouwen (1 achteraan op verhoogde berm, waar de grond geëgaliseerd moet worden - zie plan) en 1 op het plat dak van de keuken. Naast de aanleg van de terrassen zou ik ook hulp nodig hebben met een trap naar het bovenste terras te laten plaatsen die bestaat uit een aantal ingemaakte buitenkasten (zie plan). De 2 zijmuren en het kleine muurtje (70cm hoog) zouden ook terug hesteld en bezet moeten worden met crepi. Ik zoek liefst 1 partij die al deze zaken kan aanpakken. Alle afmetingen staan op het plan, zijn wel ruw geschat.

Aanleggen oprit en tuin

Bestrating van onze oprit (15m²) Aanleg van onze tuin ( 250 m²) Hierbij horen aanleg terrassen en paden ongeveer 50 m² En graszoden.

Tuin nivelleren

Wij zijn bezig met een nieuwbouw op een terrein van 17 are dat afloop naar de voorkant van het perceel. We willen nog in het voorjaar van 2020 het terrein laten nivelleren zodat er trapsgewijs toch vlakke stukken zijn die we voor terras en grasperk kunnen gebruiken. We willen de werken in het voorjaar laten uitvoeren zodat het genivelleerde terrein tot het najaar van 2020 verder kan aanzakken eer we gras en terrassen aanleggen.

Stadstuin heraanleggen

Onze stadstuin volledig leegmaken en heraanleg van 2 terrassen en kunstgras aanleggen. Terrassen: 2 x 6m op 5 m . Nu klinkerterras en de klinkers moeten weggehaald worden en moeten achteraan geplaatst worden. In de plaats komt er dan een nieuwe tegel van 60 cm op 60 cm. Kunstgras voor 40 m².

Verschillende terrassen aanleggen

Aanleggen terras appartement + klein terras aan slaapkamer en klein terras aan schuifraam living, de kleine terrassen zijn enkel voor bv: planten. 10 m² + 3 m² + 3 m².

Tuin aanleggen

Wij hebben een nieuwbouw en willen de tuin laten aanleggen (vooraan en achteraan). Nivelleren wordt binnenkort uitgevoerd door een kennis. Voor de aanleg willen we graag paden met dolomiet met stalen netten onder, planten borders afgebakend met borduurstenen, een fundering voor een tuinhuis, 2 houten terrassen en een terras met dolomiet met een overkapping van dak bomen. Ik heb een bestand toegevoegd van het gewenste tuinplan (van boven gezien).

Terras en oprit

Wij zouden tegen volgende zomer onze terrassen en oprit willen aanleggen. Wij zouden dit liefst in een strakke combinatie van beton en siergrind willen doen in combinatie met gemakkelijk te onderhouden beplanting. Ook zouden we reeds de grondplaat willen voorzien om later het tuinhuis op te plaatsen.