Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Terrein nivelleren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terrein nivelleren:

Tuin egaliseren

Wij wensen onze tuin klaar te maken om grasmatten te plaatsen. Terrein is te egaliseren en nivelleren. Onze bouwgrond is 1150 m² en ik vermoed dat het terrein zonder het huis een 750 à 800 m² is.

Tuin nivelleren

Wij zijn bezig met een nieuwbouw op een terrein van 17 are dat afloop naar de voorkant van het perceel. We willen nog in het voorjaar van 2020 het terrein laten nivelleren zodat er trapsgewijs toch vlakke stukken zijn die we voor terras en grasperk kunnen gebruiken. We willen de werken in het voorjaar laten uitvoeren zodat het genivelleerde terrein tot het najaar van 2020 verder kan aanzakken eer we gras en terrassen aanleggen.

Terrein nivelleren

Ik zou graag iemand onze aangevoerde grond laten nivelleren. Het is een terrein van 400 m².

Verwilderde tuin laten omploegen en inzaaien

Verwilderde voor (100m2) en achtertuin tuin (400 m ²) met weinig gras, vele kale plekken en weinig jong onkruid (meeste onkruid is reeds met wortel uitgetrokken of doodgespoten). Omploegen (frezen) nivelleren en inzaaien. Bij voorkeur zo snel mogelijk Zie ook foto achtertuin. Hier ziet u ook waar het onkruid vandaan komt (braakliggend terrein naast tuin)

Tuin nivelleren

Ik heb +-5 are tuin bijgevuld met zwarte zand. Er zou een laatste keer overheen gegaan moeten worden met een soort van overtopfrees of rotoreg, dit om de laatste bulten eruit te halen en het terrein zaai klaar te maken. Vlakheid is voor mij goed genoeg dus hoeft verder niets aan te gebeuren.

Niveleren terrein-gras zaaien

Door het plaatsen van een regenwaterput + infiltratieputten is de goede aarde vermengt met zand en zavelgrond. Dit moet afgegraven worden en er moet goede grond gestort worden + nivelleren van het terrein + eventueel gras zaaien. Foto's ter beschikking.

Plaatsen omheining tuin en nivelleren/egaliseren grond.

Plaatsen van een omheining in draad (1m80) met palen in beton van ongeveer 47 lopende meter met 3 hoeken + nivelleren/egaliseren van grond. Het terrein heeft +/- een jaar braak gelegen met veel onkruidgroei tot gevolg. Indien mogelijk zou mijn man helpen om zo de kosten te drukken. Plaatsing liefst dit najaar want wij zitten met een 2-jarige kleuter die anders de straat kan oplopen.

Heraanleg van een gedeelte van de tuin ...

Heraanleg van een gedeelte van de tuin (ca.600m2): Uitgraven v/e nieuwe vijver (max. 24m2), dichten bestaande (lege) vijver. nivelleren van het terrein, afvoeren teveel aan grond, aanleg van een pad tegen zij- en voorgevel van de woning (+/- 30m2, idem wandelpad "in het groen" aansluitend op voorgaand (+/- 30m2). Uitvoering in beton klinkers 15x15x6 cm. Frezen en verluchten van de grond, inzaaien sportgras.