Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuin van 100 m² heraanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuin van 100 m² heraanleggen:

Tuin van 100 m² heraanleggen

Wij willen graag onze tuin van 100 m² grondig laten renoveren. Terras in tegels aanleggen, stuk omheining met beton en houten panelen zetten, bloembakken plaatsen en een tuinhuis zetten. Nieuwe top laag zand leggen, egaliseren en nieuw gazon aanleggen.

Verwilderde tuin onderhouden

Ik heb een onderkomen, verwilderde tuin en wil hem graag terug fatsoeneren. Gaat om een tuin van meer dan 100 m². Meerdere snoeiwerken uite te voeren.

Heraanleggen van tuin

De tuin is ongeveer 100 m². Het aanleggen van border in verschillende hoogtes. Het plaatsen van een aantal schuttingen . Het verwijderen van een boom en aanplanting . Verhogen van het tuinhuis .

Tuin klaarmaken voor leggen van grasmatten

We willen in onze achtertuin opnieuw gras (graszoden) leggen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 400 vierkante meter. Bij ongeveer 300 m2 ligt er oud gras dat omgefreesd dient te worden. Op 100 m2 ligt er zand. Waar nog een laag aarde overheen moet en glad moet worden gemaakt voor graszoden. Afhankelijk van de prijs, beslissen we of we vervolgens zelf de graszoden gaan leggen.

Tuin frezen en graszoden leggen

De tuin van mijn nieuwbouw woning wil ik laten frezen en daarna graszoden laten leggen. Het werk zal ongeveer van 80 tot 100 vierkante meter bedragen.

Tuin heraanleggen

Alles opnieuw omspitten, gras opnieuw inzaaien, tuinhuis afbreken en terras aanleggen. Tuin : 100 m². Terras : aan te leggen met klinkers. Terras : 5 m op 5 m.

Verwilderde tuin laten omploegen gelijkleggen en inzaaien

Ik wil mijn tuin laten omploegen(verwilderd) deze is een goeie 100 vierkante meter er komt later nog een zwembad/vijver in de tuin hier staat onder andere bamboe in en een stam waarvan de wortel ook uit moet van een kersenboom

Draadafsluiting zetten

Mijn tuin is vanop de straat 100m diep, 20m breed. Ik wil ongeveer 100 lopende meter afsluiting laten zetten.