Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuin aanleggen en terras leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuin aanleggen en terras leggen:

Tuin aanleggen en terras leggen

Tuin dient genivelleerd en ingezaaid te worden. Oppervlakte tuin : 17 * 8 m Terras in Viëtnamese blauwsteen 45 x 45, Opp 8 * 3m Oprit in lichtgrijze grind, Opp 16 * 3m Omheining van de tuin ( 20 + 8 + 20m), zwarte betafence (tussen 1m80 en 2m hoogte) + afspanning van bruine rieten matten

Tuin nieuwbouwwoning aanleggen

Tuinomheining en aanleg van tuin en terras in nieuwbouwwoning. Volledige tuin aanleggen en het terras (deel betontegels en deel gras). Terras: 60 m². Afsluiting : 35 lopende meters.

Draadomheining herstellen en tuin aanleggen

Herstellen van een omheining van een nieuwbouw, de lengte is 13 meter en de hoogte is 1.80 meter. Het is een draadomheining die is losgekomen. Liefst niet meer met een muurlat, maar door een extra paal te bevestigen tussen de gevel en het begin van de omheining. Dit wil dan wel zeggen dat de eerste betonplaat korter moet en er een put moet komen voor de extra paal. Ook de tuin van 6 x 13 meter aanleggen.

Oud gazon verwijderen en nieuwe graszoden aanleggen

Heraanleg van gemeenschappelijke tuin van appartementsgebouw. Het verwijderen van oud gazon (frezen) en aanleggen met graszoden ofwel met een bodembedekker. De oppervlakte is 85 m².

Tuin aanleggen

Aanleggen van een zeer onderhoudsvriendelijke tuin en 2 bloembakken - bloembak 6x6m - bloembak 25x1m - tuin 9 are ook onder handen nemen graag advies over de beste oplossing qua onderhoudsvriendlijkheid

Aanleggen van pétanque baan

Op zoek naar vakman voor het aanleggen van een pétanque baan. Voor in de tuin.

Alles verwijderen uit tuin en gras heraanleggen

Onze tuin is verwilderd: struiken, een enkele boom (krenteboompje, (stam van ) appelboompje, perenboompje)), klimop, heggewinde, een stukje gras, een paar stronken. Wij willen de tuin volledig leeg en opnieuw aanleggen in gras. We willen dit graag op zeer korte termijn laten doen. Oppervlakte: ongeveer 250 m².

Tuin en oprit aanleggen

Aanleg van tuin en oprit. Oprit aanleggen in klinkers. Oppervlakte oprit 200 m². Terras in blauwe steen. Oppervlakte 6 op 10 m . Afsluitingin betonpalen of kunststofmateriaal. Oppervlakte 250 m