Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuin aanleggen en terras leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuin aanleggen en terras leggen:

Petanquebaan aanleggen

We zouden graag een petanquebaan aanleggen in onze tuin voor deze zomer.

Aanleggen graszoden

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren. De tuin is +/- 110m2. Hier willen we graszoden plaatsen. Het gras nu moet worden verwijderd alsook de struiken. De fotos in bijlage zijn 1jaar oud. In de tuin werdt niet gewerkt het hele jaar wegens renoveren woning. Dus de struiken staan hoog het gras kapot tuin zit vol putten.

Tuin gelijk trekken en kunstgras aanleggen

Wij willen kunstgras voor onze tuin laten aanleggen plus minus 40 vierkante meter rond rubbertegels voor ons zwembad. Aankoop in overleg met de vakman. Tuin moet afgegraven worden + stabilisé leggen.

Aanleggen terras in composiet of tegel op bestaande tuin

Bestaande tuin met L- pad, vijvertje en tuinhuis vervangen door terras in composiet of tegel. Oppervlakte 65 m².(met tuihuis en vijver) Vijver dichtgooien en oude tuinhuis vervangen door nieuw.

Tuin aanleggen

De tuin dient volledig aangelegd te worden. Is een nieuwe tuin. Gazon te leggen in grasmatten. Oppervlakte 60 m². Afrastering plaatsen.

Tuin aanleggen met siergrind

Tuin heraanleggen met siergrind, oppervlakte is 3 are. Momenteel gras en onkruid met een slechte ondergrond.

Tuin heraanleggen

Voorbereiding voor borders aan te leggen + tuinschuurtje dak opleggen 3x4 + paadjes en eiland voor tuinstoelen en tafel op te zetten in kasseien . Vijvertje aanleggen van 4mx2m in 2 niveau's met moerassen en andere dieper. De tuin is 20m².

Leilindes plaatsen, grasmatten leggen en sproeisysteem voorzien

Gras is volledig verwoest door een soort worm. Wij zouden graag achteraan een 4 tal leilindes zetten en een nieuwe gazon in grasmatten laten aanleggen. Ook zouden we een sproeisysteem met grondwater laten aanleggen. Onze tuin is 200 m².