Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuin aanleggen en terras leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuin aanleggen en terras leggen:

Tuin egaliseren en aanleggen van grasmatten

Het betreft hier om een nieuwbouwproject. We willen de grond laten egaliseren en gras zaaien of grasmatten leggen. Het betreft hier om zo een 511 m².

Periodiek onderhoud tuin 12are uitvoeren

Een tuin van +/- 12 are kan onderhouden en verzorgen, graag 1x/maand (een 6-tal uren/dag) in de lente en de zomer. Dit betreft, hagen en bomen snoeien, onkruid verwijderen, nieuwe aanplantingen, hekwerk dat er reeds staat opnieuw verstevigen, kiezelpadje aanleggen....

Afsluiting en koer plaatsen en aanleggen

Plaatsing van een nieuwe afsluiting langs beide zijden van de tuin. Het gaat over 15m en minstens 2m. Houtenafsluitingaan aan enekant met een poortje De andere kant te zien met de vakman welk materiaal . Leggen van een nieuwe koer. De huidige afbreken en de vloer aanleggen in klinkers voor 36m².

Grasmatten aanleggen

We wonen sinds vorig jaar juli in ons huis en willen graag dit voorjaar nieuwe grasmatten laten leggen, omdat het huidige gras in zeer slechte staat is. Het gaat over een redelijk kleine tuin (oppervlakte van het gras is ongeveer 26 m²). Bij voorkeur zouden we het verwijderen en wegvoeren van de oude gazon ook aan de tuinman laten. Door dat de kinderen vaak op het gras spelen met de hond, is het belangrijk dat de grasmatten van goeie, sterkte kwaliteit zijn.

Tuin heraanleggen

Egaliseren tuin, aanleggen pad, verplaatsen van tuinhuis (houten) Tuin : 30 m diep , 6 m breed. Pad : aanleg met kasseien. Geen fundering nodig.

Kunstgras aanleggen in tuin

Tuin klaarmaken door aan te leggen met kunstgras. Ongeveer 70 m²

Tuin aanleggen en terras leggen

Tuin dient genivelleerd en ingezaaid te worden. Oppervlakte tuin : 17 * 8 m Terras in Viëtnamese blauwsteen 45 x 45, Opp 8 * 3m Oprit in lichtgrijze grind, Opp 16 * 3m Omheining van de tuin ( 20 + 8 + 20m), zwarte betafence (tussen 1m80 en 2m hoogte) + afspanning van bruine rieten matten

Tuin nieuwbouwwoning aanleggen

Tuinomheining en aanleg van tuin en terras in nieuwbouwwoning. Volledige tuin aanleggen en het terras (deel betontegels en deel gras). Terras: 60 m². Afsluiting : 35 lopende meters.