Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuin behandelen en opnieuw gazon plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuin behandelen en opnieuw gazon plaatsen:

Tuin behandelen en opnieuw gazon plaatsen

Stuk grond van 90 m² met onkruid en stenen bewerken tot aanleg van grasmatten of zaaien van gras.

Opknappen tuin

Opknappen tuin (gras, verwijderen onkruid, kale plekken behandelen)

Snoeien of verwijderen struik

In onze tuin staat een struik van 2 m hoog met ziekte en/of beestje . De bladeren en vruchten worden opgegeten en verkleuren. Ik wil de struik laten weghalen of laten behandelen en snoeien, naargelang wat nodig is.

Heraanleg van tuin en terras

Het project kan opgedeeld worden in 5 deelprojecten: 1. Heel de voortuin inrichten = perceel van ongeveer 50m² 2. Weghalen van coniferenhaag van ongeveer 30m lang, 1m breed en 2m hoog 3. Zetten van schutsels die langdurig mee kunnen gaan en niet al te vaak behandeld moeten worden. Stevige houtsoort, geen plastiek. 4. Stukje achtertuin van ongeveer 15m² renoveren 5. Weghalen en vervangen door klinkers (of minstens behandelen met goede antisliblaag) van bankirai (20m²) en ntb weghalen van fontein (4m², stenen constructie van 1m hoog) We zoeken telkens iets zeer makkelijk onderhoudbaar waar zo weinig mogelijk onkruid tussen komt maar toch nog een beetje mooi ogend.

Onderhuid tuin nodig

Ik had graag wat hulp gehad bij het onderhoud van mijn tuin. De omvang van de tuin maakt het voor 1 persoon moeilijk om alles bij te houden. Graag dus een tuinman of een klusjesman die op regelmatige basis kan langskomen om het gras af te rijden, klein snoeiwerk te doen en het onkruid te behandelen.

Volledige tuinomheining in hout plaatsen

Ik wil een volledige houten tuinomheining (lieft niet meer te behandelen , we zijn vrouwen alleen :-)) of betonnen aflsluiting plaatsen . De tuin is ongeveer 10 m x 10 m. Afbraak van de oude betonnen omheining en bomen

Renovatie van stadstuin

Betreft volledige renovatie van een stadstuin. Heraanleg terras & trap naar de tuin toe, heraanleg tuinpaden, heraanleg gras + verwijderen van bestaande planten en bloemen. Eventueel indien mogelijk herinvoegen muren en behandelen tegen vocht.

Heraanleg kleine tuin

Werk graag in de tuin, wil er meer structuur aan geven. Vijver aanwezig. Aanwezige planten liefst behouden . Grasperk heraanleggen of professioneel behandelen.