Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuin egaliseren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuin egaliseren:

Voortuin heraanleggen

Ik wil mijn voortuin renoveren, de tuin is 12 meter breed en 8 meter lang. Ik wil de tuin egaliseren, nieuwe gazon aanleggen, beplanten (planten zal ik zelf voorzien) in een hofje van 1 meter op 2 meter. Borders plaatsen om de boom, een padje aanleggen, ongeveer 6 meter lang en 1 meter breed. Verder moet er ook een haag van 1 meter hoog worden geplaatst. Hier gaat het om een haag van ongeveer 16 meter lang (haagplanten voorzie ik ook).

Tuin egaliseren, overtollige grond afvoeren, terras en oprit maken

Ons huis is in aanbouw met geplande oplevering eind augustus 2020. Het lot is 430 m² in totaal met daarop een huis van 96 m² plus schuur van 12 m². We zijn op zoek naar een bedrijf die de langwerpige tuin uitvlakt en vooral naast het huis aanvult en de resterende grond afvoert. Bij het aanvullen moeten ook opzetstukken voor de diverse putten geplaatst worden. Erbij kunnen, maar niet zien. Naast het huis komt een parkeerplek van grind, hier graag advies over. Optioneel is ook aanleg (houten) terras en verharding aan de achterzijde van de tuin.

Tuin egaliseren en put graven voor zwembad

Tuin van ong. 24m x 9m egaliseren. Put graven voor zwembad van ong. 3.5m x 6.5m x 1.2m.

Egaliseren tuin

Ik zou graag mijn tuin laten egaliseren. De te egaliseren oppervlakte is 125m², en de tuin is gelegen achter een rijhuis.

Grond egaliseren en plaatsen boordsteen

Grond in tuin egaliseren hier en daar nog extra ophogen, zaaiklaar maken, boordstenen plaatsen voor grindpad Oppervlakte 225m2

Tuin aanleggen

Wij zouden onze tuin achter ons rijtjeshuis ( ong. 50 m2 ) een fikse opknapbeurt willen geven. Terras vernieuwen, gazon egaliseren, schuttingen plaatsen, meubels vervangen.

Tuin egaliseren en ophogen

Ik wil kleine tuin ongeveer 6 * 7 m laten egaliseren / ophogen plus opnieuw zaaien.

Heraanleggen bestaande tuin

Afgraven van bestaande gazon, struiken verwijderen, ophogen met goede grond en egaliseren, 175 m2