Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuin gelijk trekken en terras en oprit aan te leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuin gelijk trekken en terras en oprit aan te leggen:

Tuin heraanleggen

Stuk van tuin van 10mx12 meter omploegen en eventueel grond toevoegen, gelijk trekken en dit stuk dan inzaaien. Er staat 1 boom op het perceel.

Uitbreken zwembad en heraanleggen van tuin

Zwembad uitbreken: is een achthoek, hard plastic, ca 4m diameter. Ook de daarnaastliggende "betonbak" uit de grond verwijderen. In die bak zat de filter en warmtepomp. Daarna aanvullen met grond om gelijk te maken met de tuin. Het zwembad ligt in tuin achter het huis en kan niet worden bereikt met graafmachine Eventueel kan een houten poort (deurbreedte) worden verwijderd waardoor een 1,5m doorgang is en nadien teruggeplaatst.

Plaatsen keerwanden

Ik zou graag mijn tuin gelijk aan mijn terras willen maken we zitten namelijk met een niveau verschil van bijna 1,5 meter achteraan de totale oppervlakte van de tuin is ongeveer 65m² ons lijkt de beste optie om met keerwanden te werken.

Stuk grond waterpas leggen

Stuk grond van 15 vierkante meter loodrecht te maken in mijn tuin mits deze niet gelijk is,is voor een opzetzwembad op te zetten.

Tuinafsluiting plaatsen

43 meter afsluiting op de scheidingsgrens ter vervanging van bestaande omheining. Betonpalen, betonboord en houten panelen of planken die er in schuiven. Hoogte: 1.80 m, de betonboord moet hoger zijn dan "normaal" , omdat onze grond schuin afloopt, en de tuin van de buurman al genivelleerd is. Indien we in de toekomst de grond willen gelijk maken, is een hoge boordsteen een must.

Vernieuwen achtertuin

De kleine achtertuin is aan vernieuwing toe. Oude gras wegvoeren, grond aanvoeren om achteraan op te hogen (gelijk met voorste deel), nieuwe grasmatten. Oude terras verwijderen en nieuw groter terras in beton gieten + uitslijpen (tegeleffect). Opp terras: ongeveer 44m². opp tuin: 110m².

Grote tuin gelijkleggen en gras zaaien

Ik zou graag mijn tuin heraanleggen en terug gelijk leggen. Het grasveld is een kleine 300m² en is goed bereikbaar met machines. Hele oppervlakte moet worden gelijkgelegd en daarna eventueel nog gras zaaien.

Puin en verwilderde tuin opruimen

ik heb een grote tuin, ongeveer 1200 m², ik wil deze laten opruimen, volledig leeg halen, er staat een keine schuur, en achter de schuur een hoop afvalhout. Eventueel gelijk trekken van de grond.