Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuin gelijkmaken en gras zaaien" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuin gelijkmaken en gras zaaien:

Tuin gelijkmaken en gras zaaien

Tuin gelijktrekken en gras inzaaien. Dit voor zo een 400 m².

Tuin aanleggen en zaaien

Kapotspuiten onkruid van bestaande tuin (175 m²) frezen en gelijkmaken van de bodem (tuin is namelijk hellend in de breedte; Bobcat); Plaatsen van een laurierhaag (planten van boompjes tussen 100 en 125 cm; lengte 12 lm); Planten van 7 sierbomen (max 3 m; bolboompjes); zaaien.

Opfrissen van tuin

Er zou het één en ander moeten veranderen in mijn tuin, vijver is weg maar heb nog altijd put (nog geen zand in, omdat ik zeker wil zijn dat alle electriciteit daar ook weg is). Een stuk kot uitbreken (een stuk kot laten staan om mijn hout in op te stapelen) en beton uitbreken en alles gelijkmaken met grond dat dit mijn tuin mooi vergroot terug. Er staan 2 hagen die gerust nog dienst kunnen doen en die ik dan aan de zijkant van mijn tuin zou willen laten plaatsen.

Uitfrezen van stronken en onderhoud tuin

Ik had graag oferte gekregen voor het uitfrezen van stronken ,weghalen van struiken en gelijkmaken van verhogingen in de tuin .