Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuin heraanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuin heraanleggen:

Complete tuin heraanleggen en bestraten

Tuin van ongeveer 850m² heraanleggen. Planten, Terras, Hagen, Parkings, Zwemvijver,... Groendak op een plat dak van ongeveer 150m². Ook ontwerpplan zou nog moeten gemaakt worden.

Tuin heraanleggen

We hebben een aantal stukjes tuin rond het huis die een opknapbeurt nodig hebben. Een stuk composietterras verwijderen (6x4,5m), een ander deel aanleggen met betonnen grasdallen (8x2m), nog een deel nivelleren en aanleggen met keitjes (5x4,5 m). En een strook van 14x2m houten/composiet terras maken.

Voortuin heraanleggen

De voortuin moet praktisch ingericht worden. 2 auto’s moeten er kunnen staan. Benodigd een ontwerp en uitvoering. Tuin breed ongeveer 20 meter en 10 diep tot de gevel en loopt nog 4 meter door naast het huis.

Heraanleggen van tuinpad

Heraanleg van een pad in tuin ongeveer 20 lopend meter. Op de foto ziet u de huidige situatie, hiervoor zouden we graag een alternatief vinden zoals betegeling of dergelijke.

Heraanleggen tuin en regelmatig onderhoud uitvoeren

Ik wil nieuw gras zetten en met eventueel 2-maandelijks onderhoud van tuin. Ongeveer 100 m². Aanplanten van enkele boompjes. Stuk van tuin in kasseien vervangen door gras. Er is een haag van ong 2 meter die ook regelmatig onderhoud nodig heeft.

Tuin opkuisen

Ik zou graag mijn tuin laten opkuisen. Dit gaat om het heraanleggen van gras, verwijderen van een grootte spar, kleinere planten aanplanten. Indien mogelijk zou het fijn zijn als het tuinafval meegenomen wordt.

Tuin van 100 m² heraanleggen

Wij willen graag onze tuin van 100 m² grondig laten renoveren. Terras in tegels aanleggen, stuk omheining met beton en houten panelen zetten, bloembakken plaatsen en een tuinhuis zetten. Nieuwe top laag zand leggen, egaliseren en nieuw gazon aanleggen.

Tuin van 700 m² heraanleggen

Aanleg van volledig nieuwe tuin met beplantin , terras voor tuinhuis, voorziening van elektriciteit en beregeningssysteem . Terras in klinkers voor 70 à 80 m². De tuin is 700 m².