Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuin heraanleggen en blokhut plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuin heraanleggen en blokhut plaatsen:

Heraanleggen tuin en oprit

Heraanleg voor- en achtertuin inclusief nieuwe oprit + terras met overkapping. Tegels van terras te vernieuwen. Nu liggen er klinkers. Vergroten van oprit en terras . Oppervlakte :huis 20 m lang , groot aantal m². Tuin gazon dient ook aangelegd worden.Soort tuinhuis af te breken.

Tuin heraanleggen en blokhut plaatsen

Ik zou graag een tuinhuis incl. overkapping laten plaatsen achter aan in onze tuin van ongeveer 30 m². Eerst zou er nog een boom verwijderd/gerooid moeten worden hiervoor. Graag totaal pakket: rooien van boom, uitgraven, beton gieten tot het tuinhuis plaatsen. Tuinhuis nog te bestellen - graag de mogelijkheden bekijken met de vakman.

Tuin heraanleggen

Voorkant = uitbrak bestaand terras en gazon ( 24 m2 terras en 24m2 gras) Aanleg terras 48m2 Er moet ook een platform komen om een tuinhuis op te zetten.

Heraanleggen gazon

Heraanleggan gazon rond vrijstaande villa in residentiële wijk te Haasdonk. Gazon dient volledig heraangelegd te worden en genivelleerd. Tuin ong 50 x 30 meter.

Onderhoud tuin en eventueel heraanleggen achtertuin

Ik zoek iemand voor tuinonderhoud in de eerste plaats. Hagen en bomen snoeien, plantenonderhoud, tuin zomer- en winterklaar maken. Verder wil ik in de toekomst mijn achtertuin heraanleggen maar liefst in verschillende fases. Hierover heb ik ook nog geen exact idee wat dat zou moeten worden. De tuin op zich is 15 are groot

Tuin omspitten en gelijk trekken plus zaaien van gras

Na verbouwingen wil ik mijn tuin (290m²) laten heraanleggen. Omspitten, nivelleren, bemesten en zaaien. Tuin ligt momenteel zeer ongelijk (graafwerken nodig).

Tuin heraanleggen

We willen graag een deel van de tuin betegelen met tegels, de muren laten bezetten met PVC platen, en een stukje namaak gras. De tuin is ongeveer 7.5 op 9 meter. Hiernaast willen we ook een serre plaatsen van 3.5 x 2 meter en een tuinhuis. Alles moet liefst zo onderhoudsvriendelijk mogelijk zijn.

Alles verwijderen uit tuin en gras heraanleggen

Onze tuin is verwilderd: struiken, een enkele boom (krenteboompje, (stam van ) appelboompje, perenboompje)), klimop, heggewinde, een stukje gras, een paar stronken. Wij willen de tuin volledig leeg en opnieuw aanleggen in gras. We willen dit graag op zeer korte termijn laten doen. Oppervlakte: ongeveer 250 m².