Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuin heraanleggen en blokhut plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuin heraanleggen en blokhut plaatsen:

Heraanleggen van grasperk en omboording

De oppervlakte van de tuin weet ik niet van buiten. Wel moet er een nieuwe grasmat komen maar eerst de bestaande weg doen en de grond onkruidvrij maken. maar dat zien we wel ter plaatste wat de mogelijkheden zijn.

Tuin heraanleggen

Het belangrijkste dat moet gebeuren, is een verhoog plaatsen met trappen. Grond gelijk trekken en grasmatten plaatsen en een omheining plaatsen.

Coniferen verwijderen

We willen onze coniferen laten verwijderen om onze tuin optimaal te kunnen heraanleggen. Het betreft 2 stroken: 1 van 46 meter lengte en een tweede van 25 meter lengte. Inplanning is voorzien vanaf oktober.

Complete tuin heraanleggen met nieuw gazon

Mijn tuin is ongeveer 400m² die moet heraangelegd worden. Dit is, de oude grasmat afgraven en nieuwe goeie aarde met grondverbeteraar aanbrengen en opnieuw bezaaid. Of ev grasmatten, afhankelijk van de prijs.

Tuin aanleggen met siergrind

Tuin heraanleggen met siergrind, oppervlakte is 3 are. Momenteel gras en onkruid met een slechte ondergrond.

Onderhouden en heraanleggen tuin

Ik wil graag onze tuin aanpassen om minder onderhoud te hebben. Daarvoor wil ik graag advies hebben en dat (deels) ook laten uitvoeren. idem voor onderhoud van een aantal bomen (Kers en Eik). Tuin is een 120m².

Tuin heraanleggen

Voorbereiding voor borders aan te leggen + tuinschuurtje dak opleggen 3x4 + paadjes en eiland voor tuinstoelen en tafel op te zetten in kasseien . Vijvertje aanleggen van 4mx2m in 2 niveau's met moerassen en andere dieper. De tuin is 20m².

Tuinaanleg

Een tuin helemaal aanleggen. Nieuw terras plaatsen en achteraan de tuin een omheining zetten. Men moet ook de grond egaliseren om een nieuw tuinhuis op te zetten. Hierbij moet men ook de betonplaten heraanleggen.