Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuin van een hoeve opkuisen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuin van een hoeve opkuisen:

Tuin van een hoeve opkuisen

Verwilderde tuin van een hoeve opkuisen. Hagen moeten geschoren ,braambessen moeten verwijdert worden,boomscheuten verwijdert,kleine bomen moeten geveld.

Tijdelijke afsluiting plaatsen

We hebben sinds kort een woning gekocht in Zomergem. Het is een oude hoeve. Hierbij stonden er heel wat bijgebouwen die we nu onlangs afgebroken hebben. Enkel de chappe ligt er nog. Volgend jaar komen ze die chappe weggraven en wordt een nieuwe regenput en septische put geplaatst. Momenteel kunnen we wel niet rustig in de tuin zitten. We wonen op een hoek van de straat en nu is onze tuin volledig open met de straat. We hebben een strook van 7 meter lengte en 30 cm breedte in zand waar we graag een tijdelijke afsluiting zouden plaatsen zodat we toch wat meer privé hebben. Bovendien loopt er een kindje van 15 maanden bij ons thuis en is het gevaar van de straat aanwezig. Kunt u ons enkele ideeën bieden?