Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuin nivelleren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuin nivelleren:

Nivelleren van grond + aanleg kunstgras

Zouden graag onze achtertuin laten soigneren met kunstgras. De grond zou nog moeten genivelleerd worden en wij kiezen voor kunstgras. De tuin is ongeveer 6x4 meter. De rest van de tuin is reeds afgewerkt. We zijn nog op zoek naar een relatief klein tuinhuis omdat het onze op instorten staat. Voor de grootte komt u best eens langs.

Tuin nivelleren

Tuin van 30m² en bloemperk van 28m² nivelleren.

Nivelleren en inzaaien tuin rijwoning

Braakliggend stuk grond renoveren. Graag gedeelte kiezel en gedeelte zand of gras. Vermoedelijk een stukje afgraven, worteldoek indien nodig, nieuwe grond indien nodig en gras inzaaien. 5 are.

Heraanleggen gazon/grasmatten

Onze tuin zal in augustus een make over krijgen, het terrassen worden vernieuwd en de paden worden breder gemaakt, Nu zouden wij graag het gazon/grasmatten vervangen: kapot spuiten, frezen ,nivelleren en heraanleggen. Het gaat over ong. 130 m².

Tuin egaliseren

Wij wensen onze tuin klaar te maken om grasmatten te plaatsen. Terrein is te egaliseren en nivelleren. Onze bouwgrond is 1150 m² en ik vermoed dat het terrein zonder het huis een 750 à 800 m² is.

Tuin nivelleren en egaliseren

Een opp van ca 1400 m2 nu bedekt met lavagrond. Nivelleren en egaliseren op 5 cm onder borduur. Er zal normaal gezien geen lava moeten weggevoerd worden.

Grond aanvullen en nivelleren

Grond aanvullen in tuin van ong. 375m² aangezien grondstuk ongelijk is. Ook vermengen met bestaande grond en gelijkmaken tot aan de bestaande tegels.

Tuin heraanleggen

We hebben een aantal stukjes tuin rond het huis die een opknapbeurt nodig hebben. Een stuk composietterras verwijderen (6x4,5m), een ander deel aanleggen met betonnen grasdallen (8x2m), nog een deel nivelleren en aanleggen met keitjes (5x4,5 m). En een strook van 14x2m houten/composiet terras maken.