Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuin onderhouden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuin onderhouden:

Onderhouden tuin

Gazon afrijden, struiken en haag snoeien indien nodig.

Achtertuin renoveren

Achtertuin renoveren Momenteel hebben wij een tuin waar een buxus boom (volledig hol vanbinnen) weg moet gedaan worden. Daarnaast zou aalles gelijk moeten gemaakt worden. Een aantal zaken snoeien en dergelijke. We zouden een tuin willen die we gemakkelijk kunnen onderhouden en met toch nog een beetje gras voor onze hondjes. Aan de zijkant van onze tuin zouden we eventueel steentjes willen met wat bloemen in. Graag bekijken we samen met de vakman wat de mogelijkheden zijn. Onze tuin is ongeveer 60 à 62 m².

Tuin volledig onderhouden en de schutting vernieuwen

Tuin onderhouden om de 3maand en de schutting vooraan vernieuwen. De schutting is 10m lang, 1,5m hoog ongeveer 10are

Tuin onderhouden

Ik wil mijn tuin catproof maken. Een omheining is er momenteel aanwezig. Samen kijken met de vakmannen wat de mogelijkheden zijn zodat de katten de tuin niet kunnen verlaten. Oppervlakte tuin ongeveer 250 - 300 m².

Plaatsen afsluiting en onderhouden tuin

Er is een betonnen afsluiting aanwezig waarvan er één plaat gebarsten is en één paal die vastgezet moet worden. Daarnaast zouden er een aantal planten gesnoeid moeten worden.

Tuin onderhouden

Sandwiches platen afbreken alsook tegels en beton dit hoeft niet opnieuw heraangelegd worden. Boomstronk met wortels en kleine boompjes wegdoen, daarnaast nog één struik. Graag ook alle tuinafval meenemen. Eens dit allemaal weg is zou ik overwegen om er gras aan te leggen. Het is 30 meter diep en 8 meter breed.

Tuin van 1000 m² onderhouden

Hovenier gezocht voor groot onderhoud van een tuin van 1000 m². Gras maaien, snoeiwerken en afval afvoeren.

Tuin van 7 are op regelmatige basis onderhouden

Ik ben op zoek naar een zorgvuldige, vaste tuinman om op zeer regelmatige basis de tuin van 7 are rondom het huis te onderhouden. Het gaat om onkruid wieden, snoeien, haag scheren, graskanten netjes houden, maar ook om het reinigen van oprit en klinkerpaden in de lente en terrasgoten schoonmaken.