Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuin opkuisen en gras zaaien" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuin opkuisen en gras zaaien:

Verwilderde tuin opkuisen

Mijn stadstuin van +/-50 vierkante meter is sterk verwilderd. 2 bomen en 2 struiken die bomen zijn geworden moeten weg. Al de takken moeten door u worden meegenomen. Wat erna met de tuin moet gebeuren kunnen we bespreken.

Verwilderde tuin opkuisen

Tuin is erg verwilderd en moet helemaal ontdaan worden van onkruid dat overgroeid bij de buren - ongeveer 4 op 6 meter

Tuin opkuisen en gras zaaien

Door een brand is de woning bijna 2 jaar onbewoond geweest, daardoor is de tuin verwilderd, ook voortuin. Ik zou willen weten wanneer de beste periode is om dit te doen Er zijn ook een paar bomen die mogen verdwijnen. Momenteel is men nog aan het werk in het huis. Rond oktober zou het huis af zijn.

Tuin onderhouden

Snoeien van conniferen, verdelgen van onkruid, opkuisen voortuintjes aan een bedrijf: De conniferen aan de voorkant van het bedrijf dienen te worden gesnoeid in lengte. De voortuintjes staan gevuld met duingras maar ook met onkruid dat dient verwijderd te worden. Verder is er rondom het bedrijf een weg die gedeeltelijk aangelegd is met betonblokjes waar veel onkruid tussenuit groeit. Dit dient te worden verwijderd of verdelgt.

Tuin onderhouden en snoeiafval wegdoen .

Snoeiafval van een 2m breed op 10 m lang en 1m hoog opkuisen en afvoeren Het snoeiafval bestaat uit fagus bladeren en takken van een 10 cm diameter die afkomstig zijn van het insnoeien van de haag. De plek is toegangbaar via losweg van een 4 tal meter breed.

Verwilderde tuin opkuisen

Het onkruid is reeds meer dan 1 m hoog en de haag omvangrijk tot bij de buren. Het huis wordt verkocht, dus zou de opkuis in juli moeten gebeuren, desnoods begin augustus, eerste week. Stadstuin in rijwoning, gewone voordeur 86 cm breed, geen mogelijkheid om langs achteren met groot gereedschap binnen te geraken. Tuin is 3,5 op 15 meter ongeveer.

Tuin heraanleggen

Ik wil deel van mijn tuin laten opkuisen, frezen, gelijmaken en mss aanplanten met wat onderhoudsvriendelijke planten.

Opkuisen totaal verwilderde tuin

Opkuisen van mijn verwilderde tuin. Hij is ongeveer 350 m² groot en staat vol struiken, bomen enz. Alles moet wel meegenomen worden zoals afgezaagde bomen enz.