Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuin renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuin renoveren:

Tuin van 100 m² heraanleggen

Wij willen graag onze tuin van 100 m² grondig laten renoveren. Terras in tegels aanleggen, stuk omheining met beton en houten panelen zetten, bloembakken plaatsen en een tuinhuis zetten. Nieuwe top laag zand leggen, egaliseren en nieuw gazon aanleggen.

Achtertuin renoveren

De tuin is 40 m op 20 m; Ik wil die laten renoveren zodat die onderhoudsvriendelijk is. heraanleg van gazon : inzaaien.

Stadstuin renoveren

Mijn stadstuin is ongeveer 4 meter op 4 meter, met een overdekte ruimte. Alle planten die er nu in staan, moeten eruit. Grote hortensia's wil ik recuperen in de nieuwe tuin en alsook de vlinderstruik. Dolemietsteentjes liggen bovenop een doek, dit moet ook weg. Overdekte ruimte: ondergrond moet effen getrokken worden (aarde). Nog klein voortuintje ook onkruid wegdoen, antiworteldoek en dolemietsteentjes, gaat om een heel klein hoekje.

Nieuw gazon en bijhorende beplanting aanleggen

Men moet voor een tuin die we aan het renoveren zijn een nieuw gazon leggen. Oud gazon verwijderen en voor de oppervlakte van 105 m² een nieuw te plaatsen. Ook nieuwe beplanting voorzien.

Tuin heraanleggen

Verwilderde tuin renoveren van 10 op 20 meter. Alles moet weg en vervangen door gras.

Frezen en zaaien van gras

Ik zou graag mijn tuin renoveren beginnend bij het gazon. Het gazon is in een slechte staat (veel onkruid). Het zou dus voorbereid moeten worden om te zaaien. - +/- 1000 m2 moet gefreesd worden. - +/- 500 m2 moet opnieuw gezaaid worden. - +/- 500 m2 moet een beetje geëgaliseerd worden.

Tuin renoveren

Verwijderen coniferen en wortels, hoogte circa 3.50m Egaliseren grond en aanleg nieuw gazon circa 300-350m²

Aanleggen graszoden

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren. De tuin is +/- 110m2. Hier willen we graszoden plaatsen. Het gras nu moet worden verwijderd alsook de struiken. De fotos in bijlage zijn 1jaar oud. In de tuin werdt niet gewerkt het hele jaar wegens renoveren woning. Dus de struiken staan hoog het gras kapot tuin zit vol putten.