Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuin verhogen terras en kunstgras aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuin verhogen terras en kunstgras aanleggen:

Tuin aanleggen

Tuin van ong 50m² (met terras erbij) over de hele langte 30-40cm verhogen. Momenteel terras met trapje naar tuin en men wil graag een effen tuin/terras. Nieuwe betonnen tuinafsluiting van 7.85m x 1.8m plaatsen. Oude tuinafsluiting afbreken. Afval afvoeren.

Betonnen tuinmuur verhogen

Gezien onze buur de tuin heeft opgehoogd, stadstuin, is de betonnen muur die ons scheidt te laag en hebben we ongewenste inkijk en geluid De huidige betonnen muur is langs onze 1m40 hoog. We wensen deze op te trekken tot 2m of 2m10. De muur is 7 m lang. Betonnen muur, steenkorven of hout.

Tuin verhogen, terras en kunstgras aanleggen

We willen de achtertuin niveleren en verhogen met circa 10cm. We schatten de tuin op een 40m². Elke muur heeft een andere afmeting. We willen aan de inkom een betonnen terras gemaakt met mallen en de rest van de tuin in kunstgras. Dit terras zou een 15m² groot moeten zijn.

Tuin aanleggen met kunstgras

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren om dan kunstgras te leggen. Alleen zouden jullie het oude gazon eruit moeten halen en wat moeten verhogen en effen leggen en daarna zwarte doek leggen en kunstgras. De tuin is 8 meter lang en 6 meter breed ongeveer.

Heraanleggen van tuin

De tuin is ongeveer 100 m². Het aanleggen van border in verschillende hoogtes. Het plaatsen van een aantal schuttingen . Het verwijderen van een boom en aanplanting . Verhogen van het tuinhuis .

Bestaande betonnen omheining verhogen met extra panelen

Wij zouden graag onze betonnen omheining in de tuin verhogen met extra panelen van hetzelfde merk en dezelfde structuur.

Tuin egaliseren en verhogen

Tuin eerst egaliseren en daarna verhogen zodat het gelijk komt met niveau woning. De tuin is ongeveer 7m op 10m.

Complete tuin renovatie

Ik wil onze tuin laten heraanleggen: momenteel ligt er 4m x 6m klinkers en daarachter 13m x 6m grond met wat onkruid tussen (is een nieuw huis van 2014). Werken: verwijderen beukenhaag lengte 14 m, plaatsen draadafsluiting met betonnen onderplaat en bovenbuis lengte 17 m x 180 cm, egaliseren grond stabilisé 100 m2 x 10 cm en verhogen 2 waterputdeksels, heraanleggen terras met bestaande klinkers 4m x 6m, kunstgras aanleggen 13m x 6m. Ik kan eventueel helpen of mensen vragen om de stabilisé aan te rijden om de kosten te drukken.