Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Tuinaanleg" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuinaanleg:

Aanleggen stadstuin

Tuinaanleg stadstuin - 70m² - onderhoud naar de toekomst toe - afbreken van een balkonterras, heraanleg van het balkonterras - voorzien van een groendak (ca. 24m²)

Tuinaanleg

Een tuin helemaal aanleggen. Nieuw terras plaatsen en achteraan de tuin een omheining zetten. Men moet ook de grond egaliseren om een nieuw tuinhuis op te zetten. Hierbij moet men ook de betonplaten heraanleggen.

Tuinaanleg en betonwerken uitvoeren

Ons gazon zou eruit moeten worden gehaald en worden veranderd naar een deel gepolierde betonvloer (5 op 7)ook een deel beton leggen waar nu een gedeelte met schors bedekt is (6 op 8)

Complete tuinaanleg voor nieuwbouw woning

Graag een tuinontwerp en aanleg voor onze nieuwbouw woning, zowel voortuin (+/- 15 m²) en achtertuin (+/- 120 m²). In achtertuin circa 40 m² bestrating met ruim grasveld en een gedeelte voor moestuin. Aan de achterzijde aan 2 zijde van 17 meter lengte een afsluiting (mag zowel draadafsluiting met privacy of een houten schutting zijn) .

Tuinaanleg voorzien

Aanleg van klinkers en grasmatten en terras. Oppervlakte : 8 x 12 meter tuin.

Kunstgras te plaatsen

Ongeveer een 40m2 kunstgras te plaatsen, 14lm boordplaatjes hiervoor en nog wat kleinigheden tuinaanleg. En +/- 15m2 verharding (klinkers of zoiets) Goed bereikbaar terrein, ook met de nodige machines eventueel.

Voorbereiden ondergrond voor tuinaanleg

In september wordt ons appartement opgeleverd, werken hof zullen al rond juli/augustus kunnen. Hof volledig langs achterzijde over een breedte van 13 meter te bereiken dus plaats genoeg voor eventueel Bobcat. We gaan voor plaatsing kunstgras echter moeten zelf de ondergrond voorbereiden, de aannemer die de bouw zet zal zwarte grond leggen maar we vragen voor eventueel bouw/steenpuin fijn gemalen. Onze voorkeur gaat naar stabilisé 12 cm dik op de zwart zand of steenpuin ondergrond ( 1000 kg zand/150 kg cement).

Oprit, terras en tuinaanleg

Graag wens ik een vrijblijvende offerte voor opritaanleg, terrasaanleg en tuinaanleg. Graag ter plaatse komen kijken voor mogelijkheden te bespreken en prijsofferte te maken.